Miłka Maj Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 i te będą odbiciem innych dni godzin zaznać kiedyś życia i śmierci - wszystko jest wtórne
le_mal Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zwięczenie całego cyklu. Refleksyjnie. Cały tydzień do myślenia,nawet w upały. Biorę wszystkie. Plusiak na każdy dzień/buziołków 7.
Roman Bezet Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, wiem - się pomądrzyłem ;P nie umiem znaleźć nic lepszego na zakończenie (które u ciebie powtarza w sposób prosty, bo "odbicie" na początku). Skomentowałem caly tydzień i tak mi wypadło, ze końcówkę chyba miałaś na dopalaczu (pośpiech i te rzeczy ;) pzdr. b PS. a odpisz błyskiem, po co ci te 3 i na ile koniecznie, może zdecyduję się noc poświęcić? :D
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, wiem - się pomądrzyłem ;P nie umiem znaleźć nic lepszego na zakończenie (które u ciebie powtarza w sposób prosty, bo "odbicie" na początku). Skomentowałem caly tydzień i tak mi wypadło, ze końcówkę chyba miałaś na dopalaczu (pośpiech i te rzeczy ;) pzdr. b PS. a odpisz błyskiem, po co ci te 3 i na ile koniecznie, może zdecyduję się noc poświęcić? :D to o więcej nocy trzeba go będzie prosić? bo kogo? św. Antoniego? łaskawca...:))) J.S
Roman Bezet Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cicho Amorku, bo wyjdzie z tego Satyr jakiś, a to nie o to chodzi ;D (to miało być poświęcenie dla sztuki, dla 3 sztuk tomiku wierszy najgorżych ;)))
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 tak to się tłumaczy przedszkolakom; partia wie swoje! :))) J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Miłko, ale to dla innych jest wtórne;a dla nas.. wyjątkowe:))) szczególnie śmierć:) pozdrawiam serdecznie ewa
zak stanisława Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, i też pozdrawiam obie.
Rekomendowane odpowiedzi