zak stanisława Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 gorące, powalające podziękowania za przemiły tomik poezji Jacka Ozaista, zaiste miło mi było poznać taką świetną poezję, Bezecie dzięki - zaskoczona mile wyróżnieniem ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Czy Bezet żyje? Bo mam dla Niego Wino za zasługi.
Roman Bezet Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na dźwięk słowa "wino" - bezet padł (zasłużył sobie :) jeszcze dziś mnie boli głowa po wczorajszej lampce winnej na urodzinach Areny i Jacka P. (co się odbyło wieczorem ponad dachami Krakowa w zacnym, bo międzynarodowym gronie francusko-polskim ze świeżymi nabytkami z miasta Łodzi ;). Sławo - przekażę asherowi komplementy - przydadzą mu się, bo on w byssnesy zagoniony - nie ma czasu na poezyję ;) Należało się - dziękuj Żyry ;D pzdr. b PS. Stephen - wstaw do piwniczki, niech omszewa ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na dźwięk słowa "wino" - bezet padł (zasłużył sobie :) jeszcze dziś mnie boli głowa po wczorajszej lampce winnej na urodzinach Areny i Jacka P. (co się odbyło wieczorem ponad dachami Krakowa w zacnym, bo międzynarodowym gronie francusko-polskim ze świeżymi nabytkami z miasta Łodzi ;). Sławo - przekażę asherowi komplementy - przydadzą mu się, bo on w byssnesy zagoniony - nie ma czasu na poezyję ;) Należało się - dziękuj Żyry ;D pzdr. b PS. Stephen - wstaw do piwniczki, niech omszewa ;) Ok, omszewa, Ty to masz życie.
Lady Aj Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja już dziękowałam Bezetowi, ale przyłączę się do tych podziękowań na forum..ekhm.. publicznym:) Bo rzeczywiście nagroda mnie ucieszyła niezmiernie, poezję mi przysłał dobrą ..a nawet najgorżą :)) no i proza też tam była. Dziękuję raz jeszcze zatem, tym razem na głos. PS. Stefanie - to moje niech też omszewa :))
zak stanisława Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jak już omszeje, to oblejem? w Lesie Księżnej?
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 To wy tam baby się sprężajcie, bo ja omszeję, cholera jasna.
Lady Aj Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - jak już wspominałam - nie wiem ciągle jak to będzie z moim urlopkiem. Jak się uda to z największą przyjemnością :)
Lady Aj Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cierpliwości, nie, jeszcze nie omszewaj...! ;-)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cierpliwości, nie, jeszcze nie omszewaj...! ;-) Dobra, poczekam...l
zak stanisława Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 poczekaj Stefanie, nie mszewaj, młódz nie lubi patyny mchowej! będę nie sama!
Rekomendowane odpowiedzi