Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, aczkolwiek pewnie niezbyt to odkrywcze, że im więcej się pisze, tym bardziej się chce pisać. Co więcej, pewnie jest tez tak z innymi dziedzinami... czy może są takie, których ta zasada nie dotyczy?

Opublikowano

eee...chyba nie... z karate tez tak jest! im więcej się cwiczy, tym sie chce byc lepszym, a im sie chce byc lepszym tym się więcej cwiczy! i tak to się właśnie samo nakręca :)
pozdrawiam serdecznie :)
M.

Opublikowano

łel... no masz tu rację Droga Olesiu :) bigniesz żeby dobiec, a żeby tam dobiec musisz biec :P
A co do trenera, to dupa a nie trener - żeby kazac Ci utyc (i to 20 kg!!) toż to durnoctwo straszne :D
Widocznie ju jit su nie ma w sobie tego czegos (albo trenerowi tego czegos zabraklo??)
Uściskuje Cię mocno
M.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Józek chyba masz rację. Tak jest ze wszystkim, również z pisaniem. Najbardziej chyba wciąga sex!!! Chociaż wóda, narkotyki też nieźle. Pozdrawiam zawodniczki WU-SHU.:))) Co do Karate....no nie wiem, nie wiem. Przez 7 lat Ku-ay było mi matką i kochanką. Ale w koncu zdobywanie pasów i ćwiczenie kata może każdemu się znudzic, a tym bardziej takiemu " twórcy" jak ja.!!!

• Dodaj nową pozycję...