Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wkradłeś się jak złodziejw moje ciało, w serdeczny palec prawej ręki, w łokieć,w zgięcie kolana od wewnętrznej strony ud, w ciepłe mięśnie brzucha...
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chyba ciekawszy od rymowanki Dla Ciebie Dziękuje za przeczytanie
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chciałem jedynie dodać, że powoli dochodzę ...do siebie - ma się rozumieć Gorąco pozdrawiam !!!
dark_girl_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chyba trochę ciekawszy a może masz coś jeszcze bardziej ciekawego?
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cosik postaram się napisać
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Lubie erotyki. Ten mi se podoba i cieszę się, że to Ty go napisałaś. Widzę iskierkę.Adam
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ojojoj! Dziekuje Ci Adamie za milutkie słowa!Cóż, w końcu to mój chłopak mnie natchnął
Agnieszka Prasol Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 piewsze zdanie bardzo mi się podoba, a reszta, podoba, mniej podoba, mało podoba,.zgięcie kolana wiadomo, że od wewnętrzej strony ud, można by to ununąć, a wstawić inną część ciała, ale jeśli Tobie się podoba i jesteś zadowolona, zostaw. Pozdrawiam.
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dokładnie tak ma być!
Agnieszka Prasol Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 skoro tak ma być, to nie mam nic do dodania , chyba już wiem o co Ci chodziło, tak myślę...Pozdrawiam.
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cieszę się i dziekuję za przeczytanie!
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciarki, ciarki, ciarkiJa tez dochodze....Do siebie:)Swoja droga tylko czekalam jak e-m-e-m tak zareaguje..Nie wiem dlaczego , ale tego sie spodziewalam:)
Rekomendowane odpowiedzi