HAYQ Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 W Rzymie, pewien amant - wielu dam faworyt, Rodził (nie bez bólu) ósmy labradoryt. Wściekły był ladaco, Bo zań mało płacą. A może następny będzie meteoryt?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Na temat rodzenia mało mam praktyki chociaż na potęgę płodzę limeryki i choć nie dostaję ani centa to w duszy drzemie ukryta zachęta i wciąż powstają te dziwne wierszyki.
zak stanisława Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 czy chore nery wzbogaciły wnętrze tego pana z Rzymu co chciał do rymu płodzić i rodzić?
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ów ladaco z Rzymu, wnętrze miał bogate W kamienie nerkowe, które rodził w szmatę. A tak był zachłanny, Że rodząc je - ranny Już myślał, za jaką odda je zapłatę.
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 ...by nie robić "dymu" tak trochę do rymu... Rzymu, a nie "rzymu"
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Każdy popełnia drobne lapsusy lecz żeby zaraz takie minusy wyciągać robiąc z nich wielkie widły gdy one mniejsze niż głowka igły, a ten kto czyta wie o co biega chyba, że gamoń, albo lebiega.
HAYQ Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Wolę się jednak przyznać do błędu, niż by myślano, żem z Trzeciorzędu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Skoro więc wolisz, masz takie prawo. Żegnaj nauko, witaj zabawo. A podczas laby, trzeciorzęd - co to? Nie mam pojęcia, jestem idiotą?
HAYQ Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Nie wiesz, co to jest Trzeciorzęd??? I ja nie wiem też, kolego. Lecz za to jak brzmi, mój Boże - niczym nie zastąpisz tego.
Rekomendowane odpowiedzi