Mullog Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A gdybym gwałcić Cię dzisiaj mógł Zatruwać oczy pięknem zbrukanym Sycić widokiem tego upadku I upodlenia jakże słodkiego Wciąż powtarzając I pluć Ci w twarz Wyłamać ręce niczym gałęzie Oczy wydłubać palcem kościstym Włosy wyszarpać Upaść na twarz Płakać tak długo nad samym sobą Ach gdybym gwałcić Cię dzisiaj mógł ....
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wow! Co to jest? Nie wiem, co o tym myśleć. Podoba mi się mimo tego masakrytyzmu. Oddałeś w ten wiersz wiele emocji, tak, że aż poczułem gniew i złość - chociaż chyba nie taki przekaz jest wiersza (tak myślę ;) ). Mi się podoba i nie widzę większych błędów. Bardzo realistyczna atmosfera i duuuużo emocji, no i oczywiście niebanalne rymy gdzieniegdzie. Pozdrawiam serdecznie
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Psychodela... Jakbym czytala pamiętniki seryjnego mordercy. Chaos. Pański wiersz trochę pozbawił mnie radosnego nastroju :) Niemniej intrygujący. Pozdrawiam.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No, wreszcie coś MOCNEGO...może nie do końca podzielam fascynacje autora ( :) ) ale wydaj mi się, że rozumiem co czuł pisząc ten wiersz...wiele tłumaczą słowa: "...upaść na twarz płakać tak długo nad samym sobą" zabieram
Mullog Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmmm .... czym jest chwila zepsucia przelana na papier czy ekran monitora. Jestem zaskoczony, ze komus sie spodobalo w taki lub inny sposob. Pozdrawiam.
Anna Krolik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się za uczucia, którym tętni ten wiersz, chociaż przyznaję, że na 'dobranockę' to się zdecydowanie nie nadaje :) Pozdrawiam!
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja sie czuje zgorszona ..Nigdy wiecej dla wlasnego dobra nie przeczytam tego wiersza.. Nie mowie ze nie jest dobry..Ale troche moralnosci..
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ooooooo ... czuć emocje, bardzo klarowny. Do ulubionych Pozdrawiam
Dorota Otka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czytałam sobie wiersze po kolei, nowe i mi nie znane. Wszędzie panował spokojny nastrój, a tu nagle taki szok! Trochę bulwersujące, ale uważam, że bardzo dobre. Tylko, ze ogromny gniew we mnie rośnie. Szkoda, ze nie moge go zabrać do szokujących, więc zabieram do ulubionych :) Pozdrawiam i następnym razem przygotuję się psychicznie :))
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie potrafię odnieść się do tekstu ale coś tu jest takiego, że zatrzymuje może nie będę go za chwilę pamiętać (może nie chcę) ale wywołał jakieś emocje interesujący ... tak, to dobre słowo
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak.. no cóż.. przypomina mi "pewien" wiersz wojaczka wojaczka lubię.. wiersz niesamowicie ~odurzający~ hmm.. podniecający i energetyzujący myśli czyż kobiety nie pragną być gwałcone? :) chyba pierwszy tutaj, który zrobił na mnie naprawdę silne wrażenie wypędził uczucia z duszy - te niepokojące hmm.. poprawił mi humor :) gratuluję dziękuję :)
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz jest dobry, bardzo mi sie spodobal... bardzo wymowny i mocny... tez mi przyszedl do glowy Wojaczek czy inni turpisci... duzy plus...
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 REWELACJA!!! uwielbiam takie klimaty :) twoj wiersz mnie powalil
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Matko.. Co z wami?.Przeciez tu jest mowa o gwalcie i maltretowniu..A wy: "podoba mi sie", "lubie takie wiersze"..to tylko pozazdroscic.. Kazdy moze miec swoje zdanie ale piac z zachwytu nad taka tematyka? O zgrozo.. [sub]Tekst był edytowany przez Dorma dnia 09-05-2004 11:53.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi