Tali Maciej Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 recytowałeś łagodnym głosem milczałam (wejdź we mnie drapieżnie) intuicja nie podpowiadała poczuć dominację tego chciałam opowiadałeś o „Czarodziejskiej Górze” z pasją jednak szczyty zdobywałeś sam pozostawiając mnie u podnóża własnych ud proszę choć raz zgwałć mnie
Olesia Apropos Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 czytasz mi w myślch;P podoba mi się podobnie jak te łyżeczki z "nad ranem"... bardzo lubię te dwa wiersze:) "opowiadałeś o „Czarodziejskiej Górze” z pasją jednak szczyty zdobywałeś sam pozostawiając mnie u podnóża własnych ud" - heheh , Ty tesz znasz mojego eks?;P mła:)
Tali Maciej Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 w początkowej fazie powstały dwa wiersze ten kolejny był pisany jakby z tej drugiej perspektywy z jego oczu miał podobną budowę treść opartą na podobnych zwrotach ale obracający całość o 180 stopni, druga kalka była denna więc ją usunąłem nie wiem może jeszcze spróbuję jeszcze raz napisać ale narazie pozostawiam ten samopas(-: pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 a do mnie ta "dosłowność" bardzo przemawia
Tali Maciej Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 nie ten powstał w mojej głowie, a łyżeczkę pisałem z autopsji
Tali Maciej Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ale taki był koncept i tera ciężko mi to zmieniać
Tali Maciej Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 tylko teraz brakuje tej krótkiej histori może to jeszcze przemyślę
Rekomendowane odpowiedzi