Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pani Izo, nie zapłacze, bo to, normalnie, zły facet jest. A tak, a'propos, myśli Pani, że jak się Pani "zetrze w pył", to on zapłacze?...Hmmmm...A co do tekstu - inaczej się nie da? Jakoś normalniej, hę?

pozdrawiam.;-)

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

wylewanie smutku nie zawsze trzeba nazywać wierszem
więc przed następną publikacją-
no właśnie będę śledził jeśli będzie w takim tonie to niestety będę musiał krytykować
bo jak narazie jest to bardzo mierne

pozdrawiam
Opublikowano

A ja w ten sposób - warsztatowo - czemu nie ? Nawet rymy się pojawiają i to całkiem zgrabne. Gorzej z treścią - czyli doborem słownictwa - tutaj warto jednak tworzyc rzeczy nowe. Bo szkoda dłoni po prostu.
Nie zrażac się - pisac dalej.
Pozdrawiam.

Opublikowano

wylewanie smutku nie zawsze trzeba nazywać wierszem
więc przed następną publikacją-
no właśnie będę śledził jeśli będzie w takim tonie to niestety będę musiał krytykować
bo jak narazie jest to bardzo mierne

pozdrawiam

Zaniknę, czyli będę powoli znikać :) A krytyki się nie boję, życie niestety jest brutalne, taki los i przyzwyczaiłam się już...nie jest pan pierwszy i pewnie nie ostatni ;)) Pozdrawiam
Opublikowano

Jesteś chyba pierwszą osobą, która od początku mojego bytowania na forum daje mi plusik, mały, bo mały ale zawsze ;)) Pozdrawiam ciepło
Opublikowano

Ja zawsze tak piszę, proste zrozumiałe (prawie zawsze) słowa, "banalne" jak komentują inni. Lubię takie pisanie, to mój styl. Czy muszę to zmieniać?