Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 siostrze dżin wódka i grog współgrają tylko w szantach. na tym okręcie nie ma ratunkowych szalup. kołysze i wieje nie chodzi już nawet o kształt liter - a słów. nie bełkocz zamieniaj się w słuch z braku laku. na dnie trzy życzenia: grog wódka i dżin po czternaste: wstrząsaj, nie mieszaj.
Owieczka Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Już wspominałam. Usunęłabym pierwszą zwrotke. Cała reszta potrafi istnieć bez początku,a tak będzie to troszkę zgrabniejsze i bedzie wiecej pola do interpretacji. CHyba, ze zmienisz pierwszą zwrotkę. Pozdrawiam i całuję! :*
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 a ja jak JUŻ MÓWIŁAM zastanowię się bo pierwsza też mi się nie podoba ale z drugiej strony trochę się boję usunąć, bo młoda nie skuma zobaczymy;) namiętnie/olena
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem błąd, wielki błąd;D
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhah;D dzięki skarbie:))
kyo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 siostrze dżin wódka i grog współgrają tylko w szantach. na tym okręcie bez szalup. kołysze i wieje nie chodzi o kształt liter - a słów. nie bełkocz zamieniaj się w słuch z braku laku. na dnie -> "z braku laku" mnie sie nie podobuje. trzy życzenia: grog wódka i dżin po czternaste: wstrząsaj, nie mieszaj. a moze tak? Zdrawiać ;)
Miłka Maj Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 niekiedy nawet mocno po-wstrząsaj; podoba się, najbardziejnie bełkocz zamieniaj się w słuch z braku laku. na dnie trzy życzenia: grog wódka i dżin
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 masz gust i czar-ownico;)
Rekomendowane odpowiedzi