Dyzio Rozpustnik Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Patrzaj hen daleko Gdzie człowiecze oko nie sięga Tam tańczy trójgłowa Dupa. Boć nie wiesz, jakim sokołem Jest twoja żywotu natura, Acz jeśliście ciekawi pospołem- Z osła zrobili gbura. Panieński żywot wiodą nasze konie, Wiadomo o nich co nieco, W żłobie leży nienarodzony I idzie, gdzie go oczy poniesą. Wiedzieć nie wiem, ile wron Na mej twarzy się ślini. Tylko jedno jest moją ozdobą- To drób z mej głowy - Moja bogini. Patrzam na wrocławskie pielesze I nie wiem, gdzie Dupa ma... Gdzie moja dupa ma swoją dup parę Boć niemożliwym jest nie mieć jej wcale. Kędy się w grobie przewierca dziura Śmiej się w glos - to twój jędrny poślad Na świat się wymyka - na życie, przestrzeń Ogromną, niezmierzony, ohydny jednoślad. Rzeknę wiec jeszcze nieco o tem, jak rok Już przeszło z nawrotem Widno było i sucho, jak na zwiesnę zoraną. Cóż teraz - Homera Nie widać, a ty, plucho zawżdy nie pustosz Obrazu mego drzewa I koni doń przymocowanych; Wszystko za jedno, powiesz, znam ja cię za dobrze. Wiem, lecz z roku na rok coraz gorzej Dzieje się z tą Dupą kwadratową, patrzeć nie chce- Lepiej z głową trochę popracuj, niech się wydrze Na światło dzienne, na świtanie lejcowe. Nie ma, nie ma, jak to w porzekadle - "Kto komu ukradł, Temu po sadle jak po imadle". Więcej nie wracaj, Idź w świat, do gwiazd i nie patrz w dal... Homer cię przyciąga do siebie, Wszystkich światów dupo.
mary lavender Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 no to chyba nie ma sensu przebijać się przez kolejne wersy, bo po kilku, przyznam, mam dość...
Dorma Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Patrzaj hen daleko Gdzie człowiecze oko nie sięga Tam tańczy trójgłowa Dupa trójnoga dupa? Dzięki.. to mi wystarczy
allena Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Tak się pisze jak zamiast mózgu jest to ...właśnie co? nie mogę powiedzieć - oskarżą mnie o plagiat. A.
Tomasz Matkowski Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 haha, dobre. Przynajmniej ciekawe poczucie humoru. No i rozumiem, ze to wszystko to ironia? ;d
Rekomendowane odpowiedzi