Jego Alter Ego Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 może się zjawi. przez chwilę podobny do każdej z najbardziej sennych zapowiadasz wmiastowstąpienie głosem drżącym w słuchawce od wiejskich pejzaży zieleń czasem paruje a wręcz zadusza zaprasza do zbierania źdźbło po źdźble wypełniam jej zapachem miasto przygotowanie do przegadania. dzień i noc tak samo o przyrodzie a jedynie światło inne i więcej wymaga od spojrzeń zamiast piania zaleca się czarną kawę ale to szczegół drobny. mieszczański wstyd mi za te sztuczne poduszki ale sam twierdzisz nie przyjechałeś by spać myślę że wpadasz aby dać się okłamać uparcie wymyślasz dzikość w wedutachto nie deszcz pachnie ale mokry nim beton i nie deszcz dźwięczy tylko parapety może się zjawi. zetrę rosę z czoła całkiem bez podtekstu zaproszę cię na trawę
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 fragmentami bardzo dobre, lecz są fragmenty które się dłużą ale generalnie tekst nieszablonowy, przykuwający uwagę specyficznym klimatem w które niejako zostaje zaproszony czytelnik... odemnie plus pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jego - czy ja nie miałem do czyniena z tym tekstem ? Za tekst dam w kazdym razie -bdb, ponieważ: "zaprasza do zbierania źdźbło po źdźble" (do zbierania - kogo ? czego ? /źdźbła - przynajmniej tako mi sie zdaje :) Tak. Pozdrawiam.
Pan_Fei Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 quizas, quizas, quizas? Nie będę wymieniał „momentów”, bo zbyt wiele tego. Jeśli chodzi o potknięcia, to trochę odstają mi parapety i wmiastowstąpienie (choć i tak nie psują ogólnego, pozytywnego wrażenia). brawo. Fei
Olesia Apropos Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 pamiętasz jak interpretowałam ten wierszyk jako propozycja dla mnie?;) jeszcze nigdy nie piłam we Wrocku;) bardzo mi się podoba Marcyś, dobrze, że wróciłaś:)) całuję/olena
Ewa_Kos Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ''wmiastowstąpienie'' dla odmiany dla mnie super.Lubię nowopowstałe wyrazy - cieszą oko i są świeże a wiersz wielki plus.Pozdrawiam serdecznie i dobrze że jesteś:))) EK
Veronique Sijka Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 super innowacja, powiało świeżością i puenta dla mnie bomba
Espena_Sway Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 przyjemnie, dopracowany tekst. na tak serdeczności Espena Sway :)
kyo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 czytalem wczesniej, ale wg. mnie przegadany miejscami i to bardzo, trzeba ciac;) moge cos zaproponowac jak sobie zyczysz!> milo ze jestes znow:) Pozdrawiam :)
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 dziękuję wszystkim,jestem,ale nic nowego,to z warsztatu,mam zastój:) więc będę wyprowadzać starocie z W. Jasiu..;) jak zwykle:) nie chcę już przy nim dłubać,zostaje,ale dzięki za troskę pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi