zima Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 nie mam chwil zwątpienia od kiedy wiem że tylko udajesz siebie zwodzisz nas nieświadomiektoś udaje Ciebie? kiedyś w wydychanym powietrzu miałem nadmiary twoich obietnic dzisiaj jestem przepity
zima Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 zdradzę wam, że liczę na jakiś komentarz. możliwe, że moja naiwność jest zabawna ;)
JACEK KAWECKI Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 wydaje mi się że już kiedyś tem wiersz gdzieś czytałem a może to tylko moje przewidzenie :) pozdrawiam o wierszu narazie nie wiem co sądzę muszę przemyśleć
zima Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemożliwe, dzisiaj napisałem. w godzinach poobiednich.
JACEK KAWECKI Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a to przepraszam smaczny był obiadek :)
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 kiedyś w wydychanym powietrzu miałem nadmiary twoich obietnic dzisiaj jestem przepity ta część na pewno bardziej niż pierwsza pierwsza przeenterowana, zmieniłabym zapis:nie mam chwil zwątpienia od kiedy wiem że tylko udajesz siebie zwodzisz nas nieświadomie ktoś udaje Ciebie? ----> tu bym to udawanie zmieniła, bo się powtarzakiedyś w wydychanym powietrzu miałem nadmiary twoich obietnic dzisiaj jestem przepity
zima Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę się zgodzić na taki układ. jakaś różnica? (enterów nie ma już tak dużo). powiedz mi czy wiersz jest gniotem? :>
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę się zgodzić na taki układ. jakaś różnica? (enterów nie ma już tak dużo). powiedz mi czy wiersz jest gniotem? :> nie podoba mi się ten układ i nic na to nie poradzę:) gniotem może nie jest, ale na kolana też nie rzuca, raczej się go nie zapamięta - przynajmniej ja jak już napisałam, bardziej podoba mi się druga część, pierwsza tak jakoś nie bardzo ale nie martw się - ja się nie znam:)
zima Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 przecież wiem, że się nie znasz :D znasz jedynie mnie ;P jak mogłaś mnie nie poznać? braciszek z tej strony;)
allena Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yasioo - tu jesteś. Ładnie tak kłamać?:) A.
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yasioo - tu jesteś. Ładnie tak kłamać?:) A. słuchaj, czy Ty masz jakąś obsesję na punkcie Yasia? nieśmiało śmiem zauważyć, że On jest mój i nie życze sobie Go porównywać z jakąś zimą waleczna sista, yeah
Ona_Kot Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 wolę Nine Inch Nails w ich ateistycznych kawałkach tu jest cienko ;) nawet nie ma co błędów wytykać, moim zdaniem bo niby nie jest najgorsze, ale :/ etam raczej pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi