Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 mówisz, że stoję w miejscu dzień rozchodzi się na zachód i wschód zatarty horyzont i czas.bez oparcia - od kiedy wyszedłeś siedzę na taborecie. upajasz mnie, choć sama piję trzeźwo nie bywa a często jest winnie. otwieram słowa, nie ustaprzecież obracam sie wokół twej osi potrzebuję usiąść na krześle
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 zdecydowanie mam problem z 6 wersem, ale pewnie nie tylko i jeszcze jakby tak "zataczam" zamiast "obracam"? help:))
M._Krzywak Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 mówisz, że stoję w miejscu dzień rozchodzi się na zachód i wschód zatarty horyzont i czas. bez oparcia - siedzę na taborecie. upajam się, choć piję sama trzeźwo nie bywa a często jest winnie otwieram słowa, nie usta przecież obracam sie wokół twej osi potrzebuję usiąść na krześle Olesiu - zrobiłem delikatne zmiany - głównie znowu nadużywasz te formy osobowe. "Twego", "wyszedłeś", - wyciąłem, zostawiłem "twej" i "mówisz".
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 wiem, że nadużywam, nie mogę sobie z tym poradzić;/ a moze chociaż tak, bo brakuję mi "kiedy wyszedłeś": mówisz, że stoję w miejscu dzień rozchodzi się na zachód i wschód zatarty horyzont i czas. bez oparcia - od kiedy wyszedłeś siedzę na taborecie. upajasz mnie, choć sama piję trzeźwo nie bywa a często jest winnie. otwieram słowa, nie usta przecież obracam sie wokół twej osi potrzebuję usiąść na krześle a, no i co z kursywą? wyrzucić całkiem? czy może chociaż bez oparcia i winnie? no i pierwszy i ostatni wers, co?
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 a jak się nikomu nie spodoba moja wersja, to wezmę michalową kurcze, niby zmienia trochę sens przekazu, ale nie jest przegadana przynajmniej
zak stanisława Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 uważam ze twoje wersja oddaje lepiej odczucia peela.od słow -upajasz mnie- jest lepiej niż upajam pozdrawiam Es
le_mal Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Olesiu,jestem za Twoją wersją.Pa!
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 dziękuję paniom;)
vacker_flickan Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 1) po co kursywa? ja wiem, że to fajnie wygląda i w ogóle wszyscy tak robią, ale wypada jakieś uzasadnienie mieć, którego najczęściej brak;) 2) proponuję pozbyć się konceptu osiowego - motyw krzesła (z oparciem) i taboretu (bez oparcia), bo jest słaby, do tego przyplątało się stanie (do tego w miejscu;)), które rozgałęzia główną myśl gdzieś, nie wiadomo gdzie 3) zdecyduj się, czy z interpunkcją, czy bez, brakuje konsekwencji 4) zrobiłbym tak dzień rozchodzi się na zachód i wschód zatarty horyzont i czas od kiedy wyszedłeś jestem sama winnie trzeźwa nie bywam a ty i tak mnie upajasz choć otwieram słowa nie usta obracasz dookoła :D
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 no, fajne to obracanie;P
kyo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 mówisz, że stoję w miejscu dzień rozchodzi się na zachód i wschód zatarty horyzont i czas. bez oparcia - od kiedy wyszedłeś siedzę na taborecie. upajasz mnie, choć sama piję -> do tego momentu bardzo przyzwoicie:))) często jest winnie, na trzeźwo otwieram słowa, usta obracam wokół twej osi potrzebuję usiąść na krześle gdy stoję maly mix i wg mnie ciekawiej sie robi:) bierz co chcesz i nie marudaj;) Pozdrowki :) ps. zbyt czesto powtarzasz w wierszach USTA!! ;)
vacker_flickan Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 jest taki wiersz "rzadko na twoich wargach..." czy coś w ty stylu;p
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 nie wiem o co Ci chodzi;P
Rekomendowane odpowiedzi