Marcjanna Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autosugestia, autowyzwanie. Pusto na ścianie. Pusto na głowie i pusto w mej duszy. Suszy mnie, su-szy.
Olesia Apropos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 pusto Suszy mnie, su-szy. pozdr/o.
Natana Noire Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 yyy i co to ma być? Czy jeśli stwierdze,że nie łapię tego to będzie źle...?
Confiteor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 mnie ten tekst nie wzru-szy więc go puszczam mimo u-szu. pozdr.
Fagot Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak suszy to pewnie kac, a w tedy rzeczywiście pusto nie tylko na głowie ale i w głowie, w tym stanie raczej nie należy pisać. Taka jest moja sugestia :-) Pozdrawiam
a._mrozinski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Trzy wersy są ok (mimo pustki w duszy), ostatni kompletnie mi się nie podoba. Napisany tylko, żeby się rymowało? Dlaczego suszy? Może starałem się zbyt wiele wyciągnąć z utworu, a tak naprawdę jest on bardzo prosty.. a.
Marcjanna Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 odbiór zupełnie dowolny... pisałam nie na kacu bo w ogóle jestem człowiek nie pijący. może suszy bo psychicznieczłowiek na pustyni... ja to tak odbieram, ale wieloznaczność taka mi powtała...,że ho ho :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda, że jednak nie na kacu, tym stwierdzeniem wytrąciłaś mu ostatni argument z ręki - tak to by było nawet zabawne. Wg mnie jedyne co z niego w takim razie można uratować, to tytuł, i napisać ew. od nowa, przykładając się nieco bardziej, tak by jednak czymś czytelnika zainteresować, coś mu w pamięć wbić... Pzdr!
allena Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo dobrych chęci - nie wyszło ale rada na przyszłość jest taka aby z czymś takim czyli gdy zaświta pomysł a nie bardzo wiadomo jak napisać należy odwiedzić warsztat. Tyle ode mnie :) A.
Marcjanna Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Dziękuje za komentarze bardzo i śliecznie nawet. Obiecuję już więcej nie zadręczać nikogo swoją twórczością :) na forum
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, mam nadzieję, że to tylko taka autoironia i że się pani nie podda po pierwszym tekście. Pzdr:)
Vivienne de Winter Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sumie popieram,a le wiersz mi sie podobał. taki lekki, smieszny ...
Vivienne de Winter Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ups, zły tekst zacytowałam :P Wclae nie puszczma tekstu mimo uszy, chciałam zacytowac ten z kacem. Wiersz jest tkai przyjemny, śmiesnzy. I nie załamuj się moja droga, naprawde nie zarzucasz nas swoja twórczością,. masz pisać i to już ! ;P
Marcjanna Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 hheh :) jaka Pani, ja mam lat 17 i długo Panią nie będę ! Dziekuję :) Jak coś wymyśle ,a potem odczekam pół roku (żeby się nie wstydzić) i stwierdze że mi sie nadal podoba to się pochwalę tu na forum.. :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi