Veronique Sijka Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nadęty brzuch mojej porażki, eksplikuję brzemieniem przyczyny. Skutkowym brakiem wyobrażenia, o bożym świecie. Diabli nadali niepamięć o tabletce nasennej, placebo wszechogarniającej derealizacji.
zak stanisława Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Veroniko, uzbierałaś w swoim nadętym brzuchu wiele nadętych słów, być może one oddają nadętość sytuacji i tego wszystkiego co spotkało peela. nie powiem żeby było zle,jeśli ci o to chodziło pozdrawiam ciepło ES
allena Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 może zaczniesz od: - przerysowany kształt mojej porażki ? itd. Brzuch i to nadęty ( pełno takich wszędzie) jakoś nie tego. :) A.
Confiteor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 przeintelektualizowany bełkot po mojemu nie znajduję tu niczego, co dałoby się ocenić pozdr
a._mrozinski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Można było napisać w prostszy sposób. Tak, żeby przesłanie zostało, a nie trzeba było czytać dwa razy, by zrozumieć. a.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polaryzujesz odbiorców, Veronique:) Albo się spodoba, albo wcale nie. Ja nie widzę tutaj szukania oryginalności "na siłę", tym bardziej "przeintelektualizowania" - taka jest po prostu forma wiersza. Można go oczywiście napisać prościej, bez takich kontrowersji wokół słownictwa, no ale przecież on taki właśnie miał być - dziwaczny, pstrokaty i nieco nawet prowokujący, czy nie? (och, nawet jeśli nadinterpretuję, to i tak wszyscy raczej zgodzą się z pierwszymi dwoma słowami tego komentarza:) Pzdr!
Veronique Sijka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 witam wszystkich i uprzejmie dziękuję za odwiedziny pani Stasiu- miało być nadęcie i cieszę sie ze je widać - a czekałam na baty, :) Alter Net, Confiteor - nie miało być mądrze ani przeintelektualizowanie tylko - przerysowanie ( jak natura neurotyka ) ale z pewnością popełniłam błąd skoro nie zostało to tak odebrane - nie mniej dziękuję za wizytę i ślad allena- nie na tym rzecz polega żeby wszystko nazywać po imieniu, dzięki za koment z tej porady jednak nie skorzystam a.mrozinski- ja lubię czytać 2 a nawet wiecej razy, zawsze można znaleźć coś nowego- dzięki za zajrzenie Bartosz Wojciechowski- dzięki Ci dobry człowieku, a już myślałam że jest na tyle do kitu że nie można tego odczytać- akurat tego tematu nie da się prościej to dopiero by bym zebrała :)) pozdrawiam i dzięki za rzut oka - w kolorze ?
Rekomendowane odpowiedzi