sylwek zieliński Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ustalam twarz ale widzę że martwa Martwią jej oczy dwa smutne pośladki Ciągnę za język i czuję że płonie I na nic pora deszczowa ich dłoni Schną też policzki już ścieram na proszek Są nagie usta pęknięciem podnoszę Powieki słone od moczu lepią wzrok Skraplane literami snów wietrzą trop Czoło kreślone krwią dziurawej głowie Płynie lampa mózgu w niej odpowiedź
Olesia Apropos Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 "Martwią jej oczy dwa smutne pośladki" - hahahahaha buhah yeah heheheh nie no, sorry nie podoba mi się nawet ne wiem dlaczego;) ktoś mądrzejszy może pzdr
sylwek zieliński Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 nie ma za co... zaczynam się do tego przyzwyczajać, powoli, ale jednak. dobrze, że ktoś to jeszcze czasami komentuje. pozdrawiam s.z.
Olesia Apropos Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 he he możesz na mnie liczyć;) sorki, głowa do góry - nie przejmuj się:) pisz dużo, może dojdziesz do wprawy;) pozdrawiam Cię ciepło, nie łam się/olena
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 pełno tu sprzeczności i niespodziewanych metafor- do przemyślenia pozdrawiam ciepło ES
sylwek zieliński Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 no ładnie, dzięki. pozdrawiam s.z.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Uch, przebić się przez to niełatwo, tym bardziej, że z każdym wersem skręcasz coraz bardziej w stronę brutalizmu. Wiersz mi się zupełnie nie podoba, ale to ze wględu na poetykę i stylistykę. Jednak wierszem jest przecież, i to całkiem niezłym, jak ktoś ma mocne nerwy, to rzeczywiście może sobie przemyśleć. Ja może jutro jeszcze spróbuję. Pzdr!
sylwek zieliński Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dzięki Ci (Panie?) Bartku, za konstruktywny (wreszcie) komentarz. Rozumiem, przynajmniej tak mi się wydaje. pozdrawiam s.z.
Rekomendowane odpowiedzi