Tomasz_Biela Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 jeśli kiedyś albo teraz to przestań zaciskać w zębach śmiech uwalniaj ruchem warg pamiętając żeby nie bolało miejsca które swędzą najłatwiej wydrapywać z pamięci potem są trwałe i te mniej widoczne ślady i następne luki pełne komarów bez czystego skutku dzięki temu gorzej wyglądamy masochizm to współżycie z bólem który powoduje rozrost podniecenia i tutaj masochistą jest każdy z nas zależnie od sytuacji inny rodzaj inny kształt
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 "miejsca które swędzą najłatwiej wydrapywać z pamięci"- jako motto!(wydrapać) Tomku, jak zawsze z twojego wiersza jest coś do wzięcia, to bardzo dobre powiedzenie, do zapamiętania!! pozdrawiam ciepło ES
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to że coś... bywaj
Espena_Sway Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Bielaczku, treść widzę dopracowana, ale mam kilka propozycji /jak zwykle ;)/ do wersyfikacjimiejsca które swędzą najłatwiej wydrapywać z pamięci potem są trwałe i te mniej widoczne ślady i następne luki pełne komarów bez czystego skutku ---lepiej się patrzy na taką wersyfikację w połączeniu z całością i puenta, możeinny rodzaj inny kształt tyle mojego marudzenia, zdrówka Łejeczka :*
Nechbet Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 miejsca które swędzą najłatwiej wydrapywać z pamięci to rzeczywiście doskonałe motto ;) piękny wers:) poza tym bardzo mnie się pierwsza strofka, reszta średnio :) pozdrawiam cieplutko Tomaszku :* :-)
Veronique Sijka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 miejsca które swędzą najłatwiej wydrapywać z pamięci- tu nie sposób zgodzić sie z przedmówcami, zdecydowane motto - super gryzie mnie tylko ten masochista z masochizmem w parze ( za blisko)
Rekomendowane odpowiedzi