David Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 kamień na kamieniu krople krwi wśród tumanów kurzu krzyk... płacz... trwoga... śmierć nadeszła z hukiem niczym pociąg wtaczający się na stację...
Olesia Apropos Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 najbardziej podobają mi się wielokropki
fr ashka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie sądziłam, że to bedzie takie dosłowne przez jest nieciekawe- jaki jest cel tego wiersza? i czy tego już przypadkiem nie było? pozdrawiam, fr.ashka ;) p.s. Olesiu, przypominasz mi Samo Zło, tylko delikatniejszą nieco ;)
Olesia Apropos Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 zastrzegam sobie prawo do oryginalności jestem wyjątkowa
Ona_Kot Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 oretyrety jak słabo pozdrawiam ps.a porpos dyskusji o wyjątkowości: spieszę się bardzo, żeby oznajmić, że ja z kolei jestem okropnie tuzinkowa i mnie jest na pęczki :D (nie wytrzymałam)
Ona_Kot Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystkie'ście nie wytrzymały? ;) /i. ano :)
Ona_Kot Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakłamaniony/a/e przechodzi niniejszym do standardów wyposażenia językowego mojego :D pozdrawiam i również przepraszam autora
Veronique Sijka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 to ja powrócę do wyjatkowości - a właściwie jej braku w "utworze" coby nie mówić o tytule - to zobowiązuje a tu proszę . patrzę z wierzchu "eksplozja" w środku eksplodował "gniot" sorry ale nie tędy droga zachecam do pracy v.
allena Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wytężonej pracy:) A.
Iza Smolarek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 popierającąc Oną Kot - :) mnie można spotkać na każdej ulicy, zwłaszcza w galeriach :) wiersz mało zachwyca, wręcz wcale grafo-i-mania, powiedziałabym nawet, gdyby nie te galerie
a._mrozinski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Przydałaby się jakaś pointa, jakiś wniosek. Bez tego wiersz wydaje się pusty. a.
Rekomendowane odpowiedzi