Czarny Dramat Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zielone drzewa pochłostane bolem zazrości Kołyszą sie na wietrze niczym Koniczyna Nędzności Nie wiedzą co powiedzieć - czy płakać czy sie śmiac Czują sie potrzebna lecz nie nie wiedza czy krzyczec czy tez łkać Ból dosiegnie kazdego tutaj, nawet Wierzbę Starą, Która nie wie czy jest mordercą, czy moze juz ofiarą. Jam jest Dąb solidny nie łatwo mnie obalić, Lecz huraganem uczuć każdy czasem moze sie prowadzić Gdzie góry, doliny i rzeki tam i drzewa i krzewy W polse rosną nas lasy tropikalne, choć nikt w to juz nie wierzy. Tak juz zawsze będzie, czy jutro czy za lat sto Jesli sie jest Brzózką to mozna kołysać sie wciąż, lecz kto, Kto zrozumie Dąb wieczny który widział wszystko i ze smiercią juz sie mierzy???
Czarny Dramat Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 prosze o komentarze z poważaniem Czarny Dramat
Olesia Apropos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 najbardziej podoba mi się potrójny wykrzyknik
Ewa_Kos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Znak zapytania chyba? Oj to nam się to samo podoba... Co do wiersza - to nie moje klimaty.:) EK
Olesia Apropos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 faktycznie;P to ze zmęczenia nie będę poprawiać, a niech widzą;)
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie wiem... i co to jest "zazrości"
Olesia Apropos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie wiem... i co to jest "zazrości" i "w polse"?
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 a tak w ogóle Czarny Dramacie,jeśli nie chce Ci się pisać to nie pisz ( a nie chce Ci się bo inaczej byś pisał starannie,chyba...że to jakaś prowokacja;) i w zasadzie wcale by mnie to nie zdziwiło)
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 "Nie wiem co powiedzieć - czy płakać czy sie śmiac" pozdrawiam ciepło ES
Veronique Sijka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja zaczynam łkać
Chanah Letkowska Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam, dramat bez czarny. Pozdrawiam, Chanah
jacek_sojan Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 "Boska Prawda" - tytuł jest tak dęty, że odechciewa się reszty; autor nie boi się świetokradztwa? J.S
Rekomendowane odpowiedzi