Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Stoję w oknie Karetka na sygnale Niedługo potem pielęgniarze wynoszą chorego na noszach Co robić Zapomniałem Przecież stoję vis-a-vis wydarzenia ( Śnieg pod kołami ) Zapomniałem : odsłonić całkowicie żaluzje czy zamknąć
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zdarzenie - wydarzenie - Panie Adamie - takie widoki będą chyba coraz częstrze - to ludzka natura spojrzeć i wzruszyć się - co robić - to nie pytanie - to odpowiedź - "CO" - (co, kto) - w połączeniu z "robić" - to nauka angielskiego świat się toczy - siedzimy w jaskini Platona - tam nie ma żaluzji - tam półmrok i cienie na skale - zaszyfrowane znaki - napisy ludzie mają jeden mankament - nie potrafią obrócić głowy o 180 stopni - tylko z cielskiem - tylko ze swoją opinią o tym czy tamtym opuśćmy powieki jak te żaluzje pozdr. W_A_R
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zapomniałem Przecież stoję vis-a-vis wydarzenia Bombowy wers- a z wersem wiersz kradnę do ulubionych Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi