fr ashka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 pamiętam wyrzucanie kamieni z trawnika które nie wiedząc czemu zawsze jakoś wracały bawiły się w kłody a potem rzucały do ognia i znikały dokładnie jak komary po 22 w tle był zawsze szum sosny i ryk jelenia w lesie na każdym drzewie miałam taras oczy malowałam złocistą żywicą świerku naturalnie leżąc pod modrzewiem można zapomnieć o najgorszym gównie nawet gdy sobie śmierdzi gdzieś obok
zak stanisława Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 masz rację- śmierdzi, czy pachnie- natural- nie!- he he nieżle! a co na to sosna? myslę że jelenie też się znajdą pozdrawiam ciepło ES
fr ashka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 sosna szumi z radości po Twiom komentarzu! ;) dzięki Stasiu :) pozdr, frrr ;)
Julia Zakochana Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 malowanie rzęs żywicą bardzo fajnie ;) ja bym wyrzuciła tylko to "naturalnie" w trzeciej srofie;) ale i tak mi się podoba
fr ashka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 a może odstęp? (naturalnie)
le_mal Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ''w lesie na każdym drzewie miałam taras oczy malowałam złocistą żywicą świerku'' -dla mnie dobry fragment i reszta również na + pozdrawiam Ashko.
Rekomendowane odpowiedzi