zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Kiedy z Wysokiej Góry pan bu dostanie czek zmieni swojej dycyzji bieg. Bo pan bu żyje zasadą, że nic w życiu nie jest za darmo. Lecz nic nie dostanie,bo ten czek to okoliczności zbieg.
allena Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zbieg to zawsze zbiega z góry Jak z więzienia to tez zbieg Czek tu wielkie ma znaczenie Kasa czeka - mądry zbieg
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zbiegał sobie zbieg z góry gdzie był śnieg a w dolinie na maszynie obrzucają ścieg.
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 to pan Bu zamiast czek dostał się pod śnieg?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 I teraz pod śniegiem obrzucany ściegiem myśli gdzie zbiec żeby raka spiec i czy pędzić biegiem.
HAYQ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie wiem kim jest ów bu Ani po co czek mu Tu, dwóch drabów Pana Jabu Z gwinta żłopią se...do snu.
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 bu+ czek daje owo nazwisko co to szuka zwady by mu dać po pysku uzależnia od siebie spraw wiele taki to główkuje nawet w niedziele
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jeżeli Pan Bu-czek to ten z Janosika to tutaj się kończy moja polemika.
zak stanisława Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ee tam, mój pan Bu, to derektor całą gębą. Gadać z nim, wcale nie jest mi przyjemno.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 To takiego derektora trzeba pojmać i do wora, i na taczkę, i za bramę potem anty (mu) reklamę trzeba zrobić na zakładzie, że podobno gdzieś tam w sadzie albo, że to nie był sad lecz derektor wsadzał wsad, że się alkoholem raczył i ogólnie, że mataczył.
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 lecz derektor ten to wielki szkolny men puszy się jak paw albo i jakiś graf jedno muszę mu przyznać- z męką że młodzież trzyma żelazną ręką
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Trzeba było tak od razu to bym wtedy bez nakazu prawił tylko miłe słówka, że ów Bu-czek mądra główka, i swym dzieciom dał a wzór, synom - bowiem nie mam cór.
Rekomendowane odpowiedzi