ot i anka Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 tak komuś prosto w oczy oślepić żeby żaden za zwyczaj nie wypalił cienia wątpliwości grasłowami onieśmielić nie dzielne popołudnie sprzedać za pokój wymruczony po samo łóżko
Zielony promyczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Bardzo mi się podoba, jest oryginalny, można go rozumieć na wiele sposobów, mało słów, a dużo treści, takie wiersze lubię.
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 w Twoim stylu Andziu,najbardziej mi się zakończenie podoba:) no i wiesz,sentyment,jestem prawie ojcem przeciez:) buziak/martynka
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 tak komuś prosto w oczy oślepić żeby żaden za zwyczaj---------------a gdybyś tu coś dołożyła, powstałaby piramida nie wypalił cienia wątpliwości grasłowami onieśmielić nie dzielne popołudnie sprzedać za pokój wymruczony po samo łóżko i więcej pozdrawiam Andziu ciepło ES
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 przekazuje od Andzi,cytat : "a co ja faraon jestem?;)przekaż Stasi pozdrowienia!" :))
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 och,mam dosc tego posrednictwa!anuk chwilowo nie moze:)) od Anki: "ma być pokój:) a wersyfikacja taka to przez Martyne,moja była zblizona do Twojej:)pozdrowienia/ślepa gienia" :))
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Bardzo mi się podoba, jest dużo nowatorstwa I może kilka jakiś tam błędzików, które ktoś inny Wcześniej wskazał, ale dobre to, świeże i tak trzymaj:)
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 czy tylko faraonowi należys sie piramidas? - he he dzięki za pozdrowienia ja odpozdrawiam Andzię ciepło
ot i anka Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja na chwilę by, podzięki, i pozdry od ani i krzysia:P
Rekomendowane odpowiedzi