Sanestis_Hombre Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 To raczej przypomnienie a nie informacja. [u]Polskie dziewczyny, kobiety są najpiękniejsze na świecie!!![/u] To Wy zdobyłyście puchar świata!!!' dziękujemy wam za to:)
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ale my, Polki, naj :))))) (ale piękno nasze najbardziej widoczne, gdy przy nas ktoś, kogo bardzo wiecie co:) )
onna_kin Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Olusiu a Ty to już w ogóle:D:D:D
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śmiech na sali:P:P:P
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Marcyś, Michałowi sie podobałam:P:P:P
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i mi tez:P tak sie drocze. a z reszta wiesz ze nie o to mi chodzilo;P
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i mi tez:P tak sie drocze. a z reszta wiesz ze nie o to mi chodzilo;P doskonale wiem, o co;P ale ciii, bo nikt inny nie wie:)
fr ashka Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 a nick zdradza czy ładna czy szpetna? ;PP co Wam mówi mój?? ;)))
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 jak się spotkamy, to orzekniemy co z tobą poczniemy;P
Julia Zakochana Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 no wiadomo że Polki są najładniejsze ;) tylko dlaczego w tym wątku wypowiadają się narazie same kobiety? heh...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wlasnie dziwię sie Julio ze same kobiety w tym watku cos mowia heh . A Polki to na calym swiecie wszedzie rozpoznawalne wiec badzmy dumne a ci panowie co nie sa - to niech spadaja jak nie potrafia nas doceniac ;-) adie
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
pathe Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tą zmysłowość znowu widziałeś:> co za podliz hyhy
pathe Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 poza tym najlepsze na świecie sa jeszcze polskie krówki:)
Sanestis_Hombre Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tą zmysłowość znowu widziałeś:> co za podliz hyhy Pani się naraża;)
pathe Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tą zmysłowość znowu widziałeś:> co za podliz hyhy Pani się naraża;) ha, wiedziałam;) jeszcze proszę o posta o tym, jaką to intuicję mamy.
Rekomendowane odpowiedzi