natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sympatyczni poznani w autobusie w ciężkich chwilach pomagali kochali (niemal szczerze) ... ... ... ale skąd tu tyle dymu? gdzie jest słońce?! mamo! ... ... ... świat ulegnie zagładzie? a tak jak dobrze, że jesteście ze mną
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to wiersz filozoficzny, o mimo wszystko jednak smutnym wydźwięku??? czy tylko ja go tak odbieram??? i dlaczego takie smutne nastroje w ledwie kilka dni po N.R. ????
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bo dziś zdawałam egzamin z socjologii...pewnie dlatego :)
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi się podoba Pani Natalio, estetycznie i mocno (choć bez użycia przemocy). Pozdrawiam.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie za wcześnie trochę na egzaminy??? ale skoro z socjilogii, to chyba dobrze skapowałem przekaz wiersza...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja też mam nadzieję Klaudiuszu, że pewien aspekt socjologiczny został tu bezbłędnie odczytany :) chyba, że mi się nie udało go uwidocznić... miło mi Izabelo, że wiersz ten trafił z Twe gusta :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak to powiedział Jonasz Kofta: "Nieważne z kim się kładziesz w pościel Ważne jest z kim się budzisz " życzę zatem i Tobie i sobie i innym, aby w chwili zagłady (chociaż tej akurat nie życzę) byli przy nas Ci - z którymi budzimy się. Pozdrawiam, s.m. [sub]Tekst był edytowany przez Seweryn Muszkowski dnia 04-01-2004 07:06.[/sub]
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Śliczne dzięki Sewek :) ale żadnej zagłady nie będzie póki my (wy i oni) tu jesteśmy. wystrzegać się sekt... pozdrawiam mroźnie Natalia
Rekomendowane odpowiedzi