Sceptic Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 umiarkowany klimat dziś nie służy fronty niemieckie walczą z rosyjskimi nieliczni tylko czują skąd wiatr wieje przed burzą mózgów - cisza w szklance wódki drapaczom chmur nie brakuje pracy w kłębowiskach chmurnych straconych twarzy wpadają pod rynnę po pas po ogień w powietrzu rzucone na wiatr - drżą słowa niegroźny tylko grom z jasnego nieba
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 treść do mnie nie przemawia. ale sie czyta.. "chmur" "chmurnych"? "cisza w szklance wódki" "niegroźny tylko grom z jasnego nieba" nie wiem komuś moze sie podobać.. dla mnie za mało. pozdr
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Publicystycznie wręcz wyszło, śmiem twierdzić;) Plus i pzdr.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 po tych popraweczkach - świetny (ale to już wiesz, bo Ci mówiłam;P ) zaznaczam, że śledzę;) pozdr
Espena_Sway Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 poprawnie, choć w jestem za zmianą w wersiew kłębowiskach straconych twarzy- wyrzucić chmurnych, niepotrzebne moim zdaniem powtarzanie motywu chmur zdrówka Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi