Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie to, że ja go nie lubię... ale 1,90 cm z lekką nadwagą chyba nie nadaje się do tego sportu co nie przeszkadza Rasiakowi być pupilkiem trenera Janasa;)) http://www4.patrz.pl/uplx/img/36246.jpg !!!!!!!!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Lubię wysokie, a kto to jest Rasiak?
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 panie Stefanie:) szczęśliwy pan, że nie wie;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ronaldo też ma nadwagę i to znacznie wiekszą niż Rasiak. Jan Koler ma ponad 200 cm wzrostu i jest czołowym zawodnikiem reprezentacji (podobnie zresztą jak Ronaldo).;P
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ronaldo też ma nadwagę i to znacznie wiekszą niż Rasiak. Jan Koler ma ponad 200 cm wzrostu i jest czołowym zawodnikiem reprezentacji (podobnie zresztą jak Ronaldo).;P ale że jest pupilkiem - nie zaprzeczysz;P (25 wystąpień w reprezentacji - 8 bramek? bleee... dla porównania Frankowski - 20 wystąpień i 10 celnych. ale w sumie - u nas ogólnie jest niewiele bramek;P) cmok
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ale ok - baba żem jest;P to sie nie znam tak tylko troszku, niewiele
Yasioo Zimiński Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ronaldo też ma nadwagę i to znacznie wiekszą niż Rasiak. Jan Koler ma ponad 200 cm wzrostu i jest czołowym zawodnikiem reprezentacji (podobnie zresztą jak Ronaldo).;P ale że jest pupilkiem - nie zaprzeczysz;P (25 wystąpień w reprezentacji - 8 bramek? bleee... dla porównania Frankowski - 20 wystąpień i 10 celnych. ale w sumie - u nas ogólnie jest niewiele bramek;P) cmok ;) ale nie bierzesz pod uwagę asyst, w których na pewno Frankowski by przegrał;). a czy jest pupilkiem nie wiem - możliwe, że Janas szykuję go na finał ;P
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie biorę pod uwagę asyst - nie znam się na tym aż tak;) bo mnie jest szkoda... Franka. po trosze świetnie grał w eliminacjach, a Janas go nie chciał FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!;D
Yasioo Zimiński Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem - Franek ci się podoba ;D;D;D
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 kurde właśnie pisałam: "zresztą, wystarczy spojrzeć na zdjęcia obu panów:)" ;)) czytasz mi w myślach;) (ale i tak najlepszy jest Boruc...heh... i ta jego "lekka wieś"... chłopak ma charakter)
Yasioo Zimiński Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie ma i co innego. ja tam wole nasze siatkarki ;P
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie wątpie w to, Yasioo, kogo Ty wolisz;P też lubię na nie popatrzeć, bynajmniej nie z TEGO powodu co Ty;P meczyki fajna sprawa (jeszcze jakieś 2 lata temu nie powiedziałabym tego za nic;> ) tylko Rasiak Rasialdinio budzi niesmak niestety... ech, Boruc...
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Olesiu, rozejrzyj się za jakimś inżynierem.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 masz na myśli kogoś konkretnego? ;)
Dorma Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ronaldo tez ma nadwagę ( cały mecz wczoraj o tym trąbili ) a jednak go uwielbiają
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yasioo już o tym wspominał Ronaldo przynajmniej potrafi grać - za to go uwielbiają
Rekomendowane odpowiedzi