sława_zaczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Ty co tak zmieniasz nicki jak szalona?:) co się dzieje? a może...byłaś niegrzeczna i dostałaś bana,kochana?;))) dzięki że wpadłas,cmok nic się nie da ukryć! he he bużka! Angelo mnie wylogował a ze mam nowy meil nie mogłam wrócić na stary adres
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaproszenie przyjęte, jak na początku.
Jego Alter Ego Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekam:) buźka(i dzięki:))
Jego Alter Ego Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? powinnam się wyspać bo nie nadążam
M._Krzywak Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 potem mnie ogrzej kostki rozetrzyj kłykcie nachalnie bieleją ziębną - uwaga... osadź w tropikach później we włosach phalaenopsisy koniecznie zwiędłe - jak rymy to konsekwentnie albo mnie ujmij nagle dziś wieczór taką - w staniku białym i w złości z włosem na opak z dziennym oddechem - może z "rwącym oddechem" ? taką – zaproszenie do miłości = faktycznie siada. a co gorsze, nie wiem, co tu dopasowac. Na pewno coś na "ości". Może "taką - jak pieśń o miłości" - zawsze to nawiązanie do "Pieśni nad Pieśniami".
Rekomendowane odpowiedzi