Miłka Maj Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 znów rozdzwonią nowinęniech żyją królowa tej nocy w bieli – nibyczystej brzemienna w marzenia na przyszłość u boku paź – byle do rana wytrzyma z uśmiechem potem nie/wiadomo pijcie tańczcie śpiewajciejeszcze jeden i jeszcze raz sezon na śluby rozpoczęty
Jaro Sław Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 hmmmm..... ale ja jeleń jestem...... ;o)
Miłka Maj Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 jeśli wytrzymałeś z uśmiechem do tej pory, to może nie z rogami :))
Jaro Sław Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie o to chodzi, ale ustrzelony..... pam pa ram.... ;o)
Miłka Maj Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 no ba, większość musi przez to przejść:)
EWA_SOCHA Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 w sobotę mało nie wpadłam pod pędzący samochód nowożeńców... pytanie kto jeleń... ehhh, żałosną miałabym śmierć... bardzo fajny wierszyk:))) pozdarwiam wuśka
kalina kowalska Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 cynizmem tchnie czemuś :D, zwłaszcza z tym tytułem in my opinion bez "tej" przed nocy - wtedy nabierze bardziej uniwersalnego znaczenia fajnie napisany:) pozdr
Miłka Maj Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 kiej kalinko właśnie ona królową TEJ nocy, piękna, błyszcząca i lśniąca, a potem wiadomo, samo życie; a tchnie tak z zazdrości chyba, że ja już za sobą mam:) hihihi dzięki:D Ewuś, jeleń kto bądź, byleby nie z rogami; pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 zastanawiam się tylko: znów czy znowu?
Roman Bezet Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie zgadzam się z wymową tekstu, powszechnie wiadomo, że modliszki... Lekko przegadany - za mało do domysłu (chyba, że specjalnie dla gości w drugim dniu trzecich poprawin?) ;D pzdr. b
M._Krzywak Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłko - wydaje się, że bardziej "znowu"... Ech, jelenie, jelenie :)
le_mal Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Miłmajko, biorę w cołości,z tytułem. w bieli -nibyczystej - smaczniutkie paź-byle do rana - również i cała reszta:) pozdrowienia i buzioły:) A, z rogomi też idą hi hi.
Miłka Maj Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dla Bezeta po spotkaniu z Jackiem S. ;P Przegadane, przegadane, a co tu ciąć? He?znowu dzwonią niech żyją królowa tej nocy w bieli – nibyczystej brzemienna w przyszłość u boku paź – byle do rana z uśmiechem potem sama głowa pijcie tańczcie śpiewajciejeszcze jeden i jeszcze raz sezon rozpoczęty no to może w te deseń?
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może modliszkowo: paź – byle do rana wytrzyma? potem sama :-D Pozdrawiam Fanaberka :-)
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 on już tak przemodliszkowany i zjeleniały, że aż się boję menszowi pokazać :)) paź – byle do rana z uśmiechem potem sama głowa dwa warianty: 'byle do rana z uśmiechem' bo taki zwinniały, wersja Stefana - zżytniały więc potem ino głowę czuć wersja z większym prawdopodobieństwem: byle do rana kochana, potem to ja głową; paź – byle do rana wytrzyma? potem sama samej jej nie chcę tak od razu po nocy poślubionej zostawiać, jeszcze anulują i co? a co Wy turlanki myślicie, co lepsiejsze? Fanaberyjnie czy bez rozwodu?
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 To ma sie podobać menszowi? A... to może całkiem inaczej, może bezbronie: paź - byle do rana! jak wytrzymam w życie sama? :-D Fana be ryja
Miłka Maj Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 fannaberyjko:) dzięki za podszepty, ale rym się wkrada; buziole słoneczne:)
Rekomendowane odpowiedzi