cooletzka_vibhrrrująca Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 bo gdyby tak a co czyż nie ach źle więc tu to jak i też na wspak dobrze no cóż ach tak i już
Archie_J Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Poezja współczena nie ma granic, więc dlaczego nie w ten sposób. Trochę o wszystkim i o niczym, tutuł się gryzie z wierszem, moze coś bardziej wymownego, więcej przekazu! pozdr. Ariel
mroofka Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Wspaniała rzecz czerpać z nieprzebranego źródła poezji lingwistycznej, wspaniała. A problem jest z nią tylko jeden - po Białoszewskim niewiele jest już w stanie czytelnika zaskoczyć. Grząski grunt. Udało się jakoś wybrnąć :)
Olesia Apropos Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaprawdę?
Olesia Apropos Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 nie widzę tu żadnej poezji lingwistycznej
Chanah Letkowska Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam, zbyt konkretne. Pozdrawiam, Chanah.
Olesia Apropos Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć:) buzi słonko:*
Espena_Sway Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 ja też nie widzę w tym wierszu niczego ciekawego, poza przeenterowaniem może już za dużo poezji czytałam ;) zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
fr ashka Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Olesia, Chanah, Espena- bis!! (...) i już ;))
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 konkretnie - brak konkretów; pozdr./V.
Rekomendowane odpowiedzi