Kirke szalona Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 ściera ze mnie szminkę i kolory głębiej nie sięga znamy się tylko ze złudzenia naskórkowa bliskość dalej grozi niebezpieczeństwo wiązania powinnam zrozumieć jest astmatykiem nie cierpi duszności
Kirke szalona Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witajcie! Posiedział krótko w warsztacie. Nie miałam jednak zbyt wielu pomysłów jak gom pozmieniać. Czekam na Wasze słowa! :-) Asia
M._Krzywak Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wiadomo. Ale zobacz, jak teraz ten tytuł odnosi się do konwencji bajki, ktora w jakiś sposób może korespondowac z tekstem. To rycerzu dziadzie zdziadziałym może byc na przykład :) Pozdrawiam.
Kirke szalona Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hihi no właśnie ten tutuł fajnie ewaluował w te stronę... Dzięki! Pozdr. z uśmiechem! Asia
le_mal Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Czyta się lekko.Druga strofa dla mnie najlepsza. Pozdrawiam plusowo;)
Kirke szalona Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dzięki Pathe i Le mal za odwiedziny i koment. ;-) Pozdr. Asia
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 znamy się ze złudzenia naskórkowa bliskość- tak przeczytane podoba mi się , wcześniej nie skojarzyłam pozdrawiam ciepło ES
Kirke szalona Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dlatego tak zostawiłam.... Uśmiechy! Asia
Jego Alter Ego Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 czytałam w warsztacie i teraz czytam,Asiu, to "pętli" potrzebne?tak na chłopski rozum?:) ja bym wywaliła,poszerzy pole interpretacji:) buźka/martyna
Kirke szalona Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj dzięki Martyna faktycznie tak będzie ciekawiej... Pozdr z uśmiechem. Asia
Ewa_Kos Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Podoba mi się bardzo '' ściera szminkę i kolory'' i ''znamy się ze złudzenia'' super skojarzenie; Całość na duży + :))) buźka i pozdrówka:))) EK
Kirke szalona Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dzięki wam moi mili za komentarze! :-) Uśmiechy! Asia
Rekomendowane odpowiedzi