Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nie strasz że mógłbyś kiedyś pokochać chcę żebyś zerżnął mnie sobie ot tak równo u praw nie nie po prostu pękają serca i gumy a co to za różnica ................................. Komuś
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie żadna ale prawie robi wielką...różnicę:)można poprawić,np wypieprzyć pierwsze "mnie". jak poprawisz to zabiorę a jak nie to..nie:P
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 po pierwsze, ubawiłem się, ale podobnież roześmiana twarz to dobry znak; po drugie, czy mówiąc że mogłoby się kochać - to straszenie? no, ale jeśli tylko chodzi o seks, to inna sprawa. ogólnie rzecz ujmując to jestem za pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jesli chodzi tylko o sex to tak: mówienie o miłości jest groźbą
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie żadna ale prawie robi wielką...różnicę:)można poprawić,np wypieprzyć pierwsze "mnie". jak poprawisz to zabiorę a jak nie to..nie:P wywaliłam, może jeszcze zadedykować? ;P
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 przyznam, że chciałbym by mi takimi groźbami powiało ;)
kyo Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 zadedykuj:D a tytul dalbym fuck me bez gumy ;) Pozdrowka
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znajdź se taką elektrę ;)
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no coś ty to byłoby obleśne;P
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie ja kurna takie życzenie wyraziłam?:)chyba za dużo oczekujesz skarbie,bez gumy?to oblesne:P nie pozyczam wibro jak bez gumy:P
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie ja kurna takie życzenie wyraziłam?:)chyba za dużo oczekujesz skarbie,bez gumy?to oblesne:P nie pozyczam wibro jak bez gumy:P kyo chciał bez gumy a ty chciałas dedykację, to połączyłam życzenia:P:P:P
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jesuuu jak wy lecicie na tanie prowokacje;P;P;P
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie ja kurna takie życzenie wyraziłam?:)chyba za dużo oczekujesz skarbie,bez gumy?to oblesne:P nie pozyczam wibro jak bez gumy:P kyo chciał bez gumy a ty chciałas dedykację, to połączyłam życzenia:P:P:P roisz sobie bejbe,nie chciałam zadnej dedykacji,a z pewnością nie takiej
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 mogę zmienić jak chcesz
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Olesiu, będę miała przez ten wiersz kosmate sny:))) wstydź się! chłopa se wystraszę;) pozdrawiam eva
Olesia Apropos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 och, wspaniale, że masz chłopa... a ja się muszę na wierszach... cmok
Kirke szalona Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 heheh normalnie się uśmiałam, cholera no przerąbane Olesia jak trzeba tylko na wierszach jechać hihi, jakby powiedziała moja profesorka "to tylko kompensacja" :-) Pozdrawiam śmiechając ! Asia
Olesia Apropos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ;) dobrze że komuś do śmiechu :) buźka
Rekomendowane odpowiedzi