Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @lb_szto Takie moje wrażenie, że po rozstaniu wręczasz ten wierszyk i już ;)
    • @piąteprzezdziesiąte Tak, zdaje się powtarzam, ale to mogłoby się udać ;))
    • Nie wyzywam żadnej narodowości, ponieważ nie znoszę krzyku Jeśli już do czegoś dojdzie to tylko ich obrażam po cichu   Uważaj czego sobie życzysz, bo nie daj boże się spełni Ja zdążyłem już zapomnieć jak wygląda księżyc w pełni   Nie wciskaj mi kitu, że nie dam rady obejrzeć filmu Bez znania obsady, reżysera i jego stylu Bo było ich tyle, mitów o Dzikim Billu I nie chce mówić do swego syna debilu Gdy słońce grzeje, gdybym stał przy grillu Wiem, że jest południe, choć nie liczę minut
    • W klasyfikacji klasy, w której muszę siedzieć, pozoruję że się interesuję i że wszystkim, a tak naprawdę chodzą mi po głowie tylko obcasy, pantofelki i urządzanie urządzeń i granie w klasy. Odgórni chcą bym przestał uważać siebie i wokoło za uczniaków no i za uczniaczki.. Obgryzam ołowek i poleruję kartki gumką do ścierania aż ta nabiera miejscowej szarości i jawi się plamistą. Wślepię się tylko tu i tam, po czym i zabawnie i przekornie, ba, przezornie udaję że widzę i że znów dostrzegłem i że znów to coś. I że ogólnie o to właśnie chodzi. Gdybym usłyszał twe pouczające a jakże słowa nie napisałbym, naprawdę nie napisałbym.   La Bastide, 03.07.2026r.
    • @Trollformel @Andrzej P. Zajączkowski dzięki Wam serdeczne

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@MIROSŁAW C. dziękuję  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...