Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 bliskość z tobą celebra w pościeli zielono - białym ornacie krew tam z winem zmieszana - i ja ciało z ciałem w półmrok zgaszony świec cynamonem ze świętej ekstazy tkamy witraże nienasycone wybite z równowagi dzwony na ten jeden moment wspólnie dźwięczą radosne się stało i nie krew to nie woda nawet nie z boku lewego i nie chcę uronić żadnej kropli ciebie .....................................Kobiecie, dla której jestem inspiracją
kalina kowalska Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Olesiu, coś te twoje peelki nienapasione są:) ekumenia? - sprawdź w słowniku, czy napewno o taki tytuł ci chodziło?
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kalinko, o zjednoczenie mi chodziło czyżbym błąd popełniła? możliwe - się nie znam :)
kalina kowalska Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 właśnie mówię - jak się nie znasz - to sprawdź (a wtedy będziesz pewna)
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 hehe,znów się go wyczuwa,nawet jak nie chciałaś to chyba podświadomie wpłynął.Tylko u Ciebie bez starości i brzydoty, na szczęście:) "ciało z ciałem" out moim zdaniem,można w zamian "zespolone w półmrok..." albo cuś innego,byleby nei tak..dosłownie. No i baardzo mi się zakończenie aczkolwiek ja zboczona jestem i wiesz,to przeszkadza w odbiorze:P Buziole Zdolniacho zainspirowana
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Marcyś, będziemy się terefere:P
Black Swan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ech! chciałabym żeby mnie tak zainspirowano....
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mmm, wiesz, co sądzę na teen temat...
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyślę Ci fotę:P
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapytam Ciebie boś znawczynią w tych sprawach
Roman Bezet Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Taki erotyczny kiczyk ;) Niestety sorry, "w półmrok zgaszony świec cynamonem ze świętej ekstazy tkamy witraże nienasycone" przeczytaj to na trzeźwo ;D A prowokacje z obrzędu są niesmaczne (można to zrobić inaczej, sam próbowałem, ale bez młotka i obcęga) ;P Do wywalenia. dyg b
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 w sumie... czemu nie? :) dzięki za wiadro potrzebne
Rekomendowane odpowiedzi