Tomasz_Biela Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 doprawdy deprawuj jak chcesz do cholery przyłączaj zdrowie do naga rozbierz wstyd odwal się ode mnie odejdź i zrób odpoczynek od do nie mów że nie znasz siebie jako królik doświadczalny sprawdzaj nie tylko z perspektywy innych tak jesteś tym czego się brzydzą tak czy owak paplasz się w błocie jak świnia wyjdź eksperyment się nie udał
zak stanisława Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Tomku, wiele emocji wyraziłeś w tym wierszu, wersyfikacją osiągnąłeś cel; krzyk, wzburzenie, rozczarowanie. po przeczytaniu nikt nie będzie obojętny, nawet nie komentując zapamięta pozdrawiam ciepło ES
Olesia Apropos Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 o taaak! podpisuję się pod nim całą sobą, bardzo mój, tak więc i kradnę do szuflady, absolutnie!;) pozdr/o.
Ewa_Kos Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No, no aż sobie to do ulu uroczyście zaniosłam.Lubię taką ''prawdę po oczach''.Pozdrawiam ciepło :)) EK
Iris_IK Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Witam! To ja już zupełnie nie rozumiem, taki wiersz się podoba... Dobrze ,wyraża emocje, ale to wyrażenie wycięłabym: "odwal się ode mnie..." a w pierwszej strofie zmeniłabym wersyfikację: "doprawdy deprawuj jak chcesz przyłączaj zdrowie do naga rozbierz wstyd do cholery" wtedy "do cholery" nabierze mocniejszego akcentu... Muszę się tu dużo jeszcze uczyć, o różnych formach estetycznych, żeby zrozumieć tych którym się tak podoba! Niemniej dziękuję I.
Olesia Apropos Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gusta są różne i dobrze, nic nie musisz rozumieć, uważaj sobie za dobre, to co chcesz
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 do mnie nie trafia w takiej formie, wykrzyczanej. zaostanie tylko pierwsza strofka:) Pozdrowka
Julia Zakochana Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 mocne emocje... dobrze napisane ale to jednak nie jest to co ja osobiście lubię ;)
M._Krzywak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jeżeli warstwa brzmieniowa wiersza posiada rytm, który jest słyszalny w trakcie czytania, a właśnie widac to w 2 strofie najwyraźniej, wzrasta już wartosc wiersza. To dla tych, co nie rozumieją tych, którym sie podoba :) A mnie tez się podoba, o ! Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Są sprawy, o których trzeba mówić, krzyczeć, zeby ktoś zwrócił uwagę , nie przeszedł obojętnie, Tomku! ty swoimi wierszami osiagasz to; nikt nie pozostaje obojętny; i ten co nie lubi, i ten komu się podoba właśnie taki styl. pozdrawiam dziś! ES
Espena_Sway Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Bielaczku, ostro wykrzyczane. widzisz, nie mam nawet zastrzeżeń do formy, która wydaje mi się adekwatna do treści. zdrówka Łejeczka :*
Beenie M Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Czuję ten ładunek emocji wykrzyczany literami, czuję pogardę, sens tego krzyku … nie chciałabym być adresatem tego wiersza. Pozdrawiam serdecznie
Jaro Sław Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mimo wszystko dalej nie wiem o co było tyle tego krzyku.....
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Stasiu za (zawsze) słowa które mobilizują do dalszej pracy... bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spotkał mnie kolejny zaszczyt miło jak tak ktoś znajduje coś nie wiadomo jak wydawałoby się bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ochać i achać ale bez bez przesady dumać nad zdumieniem samego siebie mocno się starać kontrolować bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cenię twoje poświęcenie siętemu tekstowi ale jednak twoje propozycje burzą kompletnie zamysł bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że coś zostało zapamiętane bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możliwe skoro tak piszesz ;) bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie tylko mądrzy mają wsparcie :] bywaj
Rekomendowane odpowiedzi