kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 powiedz co widziałeś w jej oczach modigliani podzielił się na czerń czysty lazur - kusiła podwójnie wierna twarz belladonny giorgione zachowałaś tamtą wiosnę w wazonie kapelusz na szafie jak z bajki o kocie - na obcasach byłabyś wyższa choć nie miałaś złudzeń karmiłaś je ciepłym mlekiem - w wiklinowym koszyczku zasypiasz do przemyślenia jej uśmiech
zak stanisława Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 zachowałaś tamtą wiosnę w wazonie na szafie kapelusz jak z bajki o kocie - na obcasach byłabyś wyższa ta zwrotka podoba się najbardziej pozdrawiam ciepło ES
Jego Alter Ego Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 dziękuję!!!wiesz za który wers:)drugi! zabieram oczywiscie(o ile juz nie wzielam:))cmok/martyna
M._Krzywak Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No, koniecznie musze przeczytac ponownie - jedynie pierwszy wers - trzeba by wreszcie jakoś obejsc sie bez tych "oczu" - ale to tak ogolnie, przez przesyt. Tak - to jest to. Pozdrawiam.
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale jest problem, duzy problem. Modigliani malowal kobiety "bez oczu" - a obraz o ktorym pisze/nie pamietam niestety tytulu/ byl z niesamowitymi oczami, nawet Pablo Picasso sie zachwycal. jestem otwarty na propozycje, bo sam zupelnie nie widze wyjscia. PAT?! dziekuje serdecznie Martynko, klaniam sie nisko i dziekuje ze mnie czytasz:)))) Pozdrowka
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kyo, cieszę się, że cię czytam w dobrej formie:) Lekkość wyrażania, fotograficzny dar uchwycenia chwili emocji - mistrzowsko:)
Ewa_Kos Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Bardzo mi się podoba a szczególnie ''zachowałaś tamta wiosnę...cała strofa miodzio, plus+ i serdeczne pozdrowienia :))) EK
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Panie Bartoszu, jesli moge, dziekuje za tak mile slowa, bardzo bardzo dziekuje:) na mistrzostwo przyjdzie pora;) malymi kroczkami idziemy:) my poczatkujacy poeci. tymbardziej dziekuje Pozdrowka:)
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Pani Ewo, ten fragmencik tez najbardziej mi pasuje do koncepcji, ale to taka cicha tajemnica, ciii ;) dziekuje serdecznie pozdrawiam cieplo:)))
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 powiedź co widziałeś w jej oczach modigliani podzielił się na czerń czysty lazur - kusiła podwójnie wierna twarz belladonny giorgione zachowałaś tamtą wiosnę w wazonie kapelusz na szafie jak z bajki o kocie - na obcasach byłabyś wyższa choć nie miałaś złudzeń karmiłaś je ciepłym mlekiem - w wiklinowym koszyczku zasypiasz do przemyślenia jej uśmiech tak proponujesz? tak odzczytuje:) tymbardziej dziekuje za piekne slowa:) jesli dobrze odczytuje Twoje podpowiedzi?! to zgadzam sie, brakowalo mi kobiecego oka ;) dziekuje zasylajac buziaczki:*
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 powiedz co widziałeś w jej oczach modigliani podzielił się na czerń czysty lazur - kusiła podwójnie wierna twarz belladonny giorgione zachowałaś tamtą wiosnę w wazonie na szafie kapelusz jak z bajki o kocie - na obcasach byłabyś wyższa choć nie miałaś złudzeń ciepłym mlekiem karmiłaś je - w wiklinowym koszyczku zasypiasz do przemyślenia jej uśmiech tak bylo ;)
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 dzie wuszko, po prostu uwiodlas mnie :P ;) dzieki dzieki :))) Nocie juz bardzo nocnie:)
kyo Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 no dobra bez aaaaaaa, sam sobie dorobie klczyk ;)
Jaro Sław Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a te koty - to nie są ostatnio zbyt często nadużywane? ;o)
Nechbet Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 malarstwo i miłość, po prostu pięknie, jest lekkość, płynność, czar i magia, pięknie tutaj, ja zostaję i dodaję do ulubionych Skarbie, naprawdę Mistrzowsko :-)) gratuluje i zazdroszczę... całuski:*:*:*
olivin 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też. :) i belladonna giorgione
Rekomendowane odpowiedzi