Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zapadł mi na śpiączkę i tak drzemie w zwisie, będą z nim kłopoty kiedy zachce mi się. Lecz ja w ciebie wierzę i w twoje zdolności, że poradzisz sobie z dumą mej męskości. A będziesz musiała mocno się natrudzić aby go ponownie do życia pobudzić. Wiem, że to uczynisz choć z pewnym mozołem, że znów biedak stanie z podniesionym czołem. I tak jak przed laty znów sobie pohasa, więc się bierz kochanie za tego ... bobasa. By tak jak przed laty w dalekiej młodości znów wyrzucił z siebie eliksir miłości.
Ena Ane Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 I oto powstało dziś ważne pytanie Do kogo Jakowiec wysyła swe żale?? Kto płomieniem obudzi, uśpione dziś zwierze? By w rozkoszach nocy obudziło się?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Może tej jedynej, jedynej na świecie wybranej z imienia kochanej kobiecie. Ta o której piszę podejmie to w lot i nie będę musiał trafioać kulą w płot.
czarna Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 złapałam kulkę co płot trafić chciała oj będę teraz postawić coś..musiała ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Czego mam się wstydzić? że pewna część ciała po mozolnej pracy spoczywa zwiotczała? Taka kolej rzeczy i tak już być musi dopóki go "myszka" swym wdziękiem nie skusi.
Miłka Maj Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 toż to niemożliwe, wręcz jest wykluczeniem by na orgii zwisać miało przyrodzenie; leniwiec to jakiś, obibok sflaczały - postaw go do pionu, żeby Heniuś mały nie straszył już zwisem i nie zniechęcił orgiastycznych myśli, co tutaj się kręcą...
Waldemar Talar Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Choc małe bywają nieżle rozrabiają gdyż często wózek pociech pchają.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Dziw mnie bierze, zaskoczenie, wszyscy moje przyrodzenie chcą ustawić niczym pal, a mi jednak wciąż go żal więc niech biedak sobie zwisa bo to rolą jest penisa lecz gdy chcecie drogie panie dla was zawsze kołkiem stanie.
Miłka Maj Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 z czarów swoich nie skorzystam bo to rzecz jest oczywista że mężatce nie przystoi stawiać innym - co nie stoi;
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie była by to gratka gdyby jednak to mężatka postawiła mi ten słup i na niego potem siup.
Miłka Maj Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ty niecnoto, Ty grzeszniku! Chcesz z mężatką fiku-miku? To rozpustnik jest nielada - tyle jego, co pogada :))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Niekoniecznie, bowiem jeszcze czułym słowem Cię popieszczę, tu obejmę, tam pgłaskam, tam gdzie trzeba to pomlaskam jednak z Twoim przyzwoleniem a więc chcesz poigrać z Heniem.
Miłka Maj Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 matuś moja tak mówiła: córciu, bądź dla wszystkich miła, grzeczna, skromna i życzliwa wtedy będziesz też szczęśliwa; nade wszystko jednak broń się i nie igraj nigdy z ogniem; a Tyś przecież rozpalony i na rożnie upieczony:))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I spotkała mnie rekuza kolcem rani piękna róża ale robi to powabnie z wielką gracją, bardzo zgrabnie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj nie jedna myszka bryka, która nie chce mieć Henryka, Henryk też nie taki skory aby z każdą iść w amory bo nie sztuka sieć zastawić wykorzystać i zostawić.
Miłka Maj Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaraz potem myśli sobie: czy właściwie dobrze robię? skoro Henio tak namawia może igrać- fajna sprawa?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 O czym myśli piękna róża gdy zapachem swym odurza? - Otumanię go zapachem i zabawię się z tym gachem.
Rekomendowane odpowiedzi