Miłka Maj Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Razu jednego, gdy już ściemniało uśpić pociechy chciałam - nieśmiało jedna się pyta: mamusiu miła czy dawno babcia cię urodziła? Dawno, kochanie - mamusia wasza ma lat trzydzieści z małym zapasem :) Dziecię myślało chwilę - nie powiem - brak wyobraźni nie u niej w głowie rzecze więc w końcu: prawdę powiadasz że bardzo dawno było...hmm...zaraz; to jak na świecie się pojawiłaś - jeszcze dinozaury biegały po mieście!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 powiedz małym że po mieście w kapeluszu łazi straszny dinozaur i rozdaje grzecznym mamom za wierszyki ładne laur
Ena Ane Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Pamiętaj, że dziatki dziś bystre nad wyraz Kwitować staruchów będą jeszcze nieraz
zak stanisława Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jeśliś ty Miła dinozaurem dla dzieci, to czymże ja?- od kiedy dla mnie słońce świeci? To będzie chyba od stworzenia świata. A stary grzesznik Adam, to mój rodzony tata.
czarna Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 powiedz, żeś ty jak wróżka piękna i długowieczna siedząc przy dzieci łóżku bądź czarodziejska, bajeczna
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Nie postarzajcie się nam dziewczyny już lepiej latek sobie ujmujcie. Z młodzieńczą werwą nastolatek jak do tej pory dalej czarujcie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kosz to musiał by być wielki bo koszula, spodnie, szelki no a w środku jeszcze ja czy udźwignąć to się da?
Miłka Maj Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ba, nie takie ciężary wzięłyśmy na bary:)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Bardzo chętnie w koszu legnę więc do kosza szybko biegnę lecz mi nie przykrywać wieka kosz nie trumną dla człowieka tylko środkiem lokomocji a więc proszę bez emocji lekko popluć sobie w dłonie i dostarczyć mnie na błonie tam gdzie piwko, gdzie ferajna, gdzie imprezka idzie fajna.
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Na imprezkę do pana Kapelusznika. Z jego rozkazu jasno wynika, że w Lesie Księżnej korzeń dziwięć siła już się zalewa i ferajna będzie piła samo zdrówko - nasze wasze a ja pieśnią to okraszę. Może jeszcze ktoś coś Doda?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Czy śpiew z Dodą czy bez Dody ja tam swoje mam powody by się zalać ale w pień a korzonek schować w cień bowiem kiedy schlany Heniu wtedy lubi legnąć w cieniu by broń boże promyk słonka nie padł mu na czubek członka.
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 gdy na czubku członka usiędzie biedronka co to także lubi cień czy nasz Henio zgoni zeń tę biedronkę nie-bez-piecz-ną?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A gdy już się jej naprzykszy, gdy się już nadelektuje to rozwinie swe skrzydełka i w nieznane poszybuje. Może gdzieś w rodzinnym gronie będzie wnukom opowiadać to co jej się prztrafiło oraz gdzie należy siadać.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Życie takie zana przypadki ale już przywdziewam gatki chociaż właśnie erotyka wdzięczny temat dla Henryka.
Miłka Maj Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Maluch biega po wierszykach oj, niecnota jest z Henryka; tutaj stanie, tam znów zwisa, przypiekłyśmy też penisa gdzieś na rożnie, kiedyś z rana - rośnie konkurencja dla Stefana:))
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już dodaję spirytusu Dodę też możemy dodać nalewajka będzie żwawsza będzie łatwiej, bez przymusu
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chcę wejść nikomu w drogę obrzeżami chodzić mogę i nie będę rirobił tłoku stojąc sobie skromnie z boku, oczu jednak nie przysłonie lecz pisadło wezmę w dłonie i na kartce z kalendarza spiszę to co się wydarza, choć w debiutach pierwsze kroki wachlarz jednak mam szeroki.
Rekomendowane odpowiedzi