Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 i znów mogę terefere;P buźki, pozdrowionka i namiętne macanki dla Wszystkich, a szczególnie dla Martynki;) (I miss U) uściski z ciemnogrodu/o. (dużo mnie faktycznie nie ominęło...)
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 i miziam wszystkich dookoła:*:*:*
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to jak! nie rozumiem, ale jestem tylko kobietą - nie muszę wszystkiego wiedzieć, wystarczy to, jak wyglądam, mam śliczne biodra buziaki lizaki, terefere
Yasioo Zimiński Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 haha. też dostałem bana, ale napisałem słodkiego e-maila to naszego kochanego moderatora i już po chwili miałem wstęp wolny:) terererererererererhahahah! pozdro dla zbanowanych!
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 zbanowani wszelkiej płci - łączcie się... w pary (trójkąty, czworokąty...) stwórzmy jedną wielką ORG.ie !!
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 czekam na propozycje zastrzegam: od niedawna mogę być miła tylko dla jednej osoby dziennie
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 i dlatego terefere (widzicie, widzicie, jak szybko się uczę, ze grzeczne panienki nie powinny używać wulgaryzmów?) dzięki cenzurze wiele zrozumiałam, nauczyłam się dużo, spokorniałam, dojrzałam stałam się bardziej wyrafinowana, wyrachowana, podła peace!
Yasioo Zimiński Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. janosiki też nie, terefere;/
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 terefere, terefere róbmy to razem - będzie weselej!
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 mistrzu... pięcioletni kuzyn mojej koleżanki rzuca mięsem w taki sposób: "pledole ciebie, pledole!"
Sceptic Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 ej, holercia, co jest, cęsura na foróm? w ogóle to o co chodzi, jakie bany, mógłby mnie ktoś wtajmeniczyć?
Sceptic Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 PS: Yasioo - zaczynam pisać w twoim stylu, efekty do zobaczenia w warsztacie :)
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 kur zapiał!!!!!!! nie należę do żadnego układu oyey, pledole wszystkie układy kiss my... lips skoro nie potrafisz odczytywać ironii!!:P ja, da, yes, oui - cenzura, Pawle, zbanowana byłam, JA!!
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 ja mogę chcieć wszystko i zwykle wszystko dostaje wystarczy sie trochę postarać
Yasioo Zimiński Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozbij układ ;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 puszczam bąki w ramach układu nazywane wierszami oyey gazstrofa nieuleczalna diagnozuje dr
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozbij układ ;) nie mogę - to JA rządzę układem! nie wiedziałeś? skazuję ojeja na banicję! wiem, ta moja łagodność... loda sobie jem...
John_Maria_S. Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Wyobrażam sobie na co ja jestem skazany!!!!!!!!!!!!!!Tortury s-m to pestka...Ale lubię ostre przyprawy.Pozdrawiam ostrą Panią prokurator. Z zimnej...celi.
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 za tą bułgarska prostytutkę należy Ci się nagroda a nie kara! ułaskawiam Cię, znoszę me wszystkie wcześniejsze wyroki
Rekomendowane odpowiedzi