zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Pewna pani spod Poznania miała do pogadania z pewną panią spod Złocieńca. Obie dostały rumieńca od powodu "bzowego językowania"
Waldemar Talar Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 W koncu to bzowanie przerwało czyjeś pukanie to sąsiad za ściany morsem opierdolił damy bo za głośno mlaskają i spac mu nie dają.
Fanaberka Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jedna przez drugą się gnie: bzij mi, ach, bzij, mój bzie! lecz on już radośnie zadurzył się w wiośnie i w niej – jak to bez – mai się ;-DD
Ewa_Kos Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 niech pani spod Złocieńca troszeczkę poczeka dojrzeje jarzębina, pszczoły zrobią miód znowu się wybiorę choć droga daleka aby ze Stasią wypróbować - naleweczkę ''cud''
Bartosz_Cybula Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Ja toże naleweczki chciałbym spróbować a słyszałem na mieście że jest czego żałować gdy się nie napije i obejdzie smakiem i usłyszy:"Figa z makiem z pasternakiem Nie damy bo nie ma już czego smakować"
Ewa_Kos Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 naleweczki przecież wciąż się produkują trzeba na Wielkopolskę azymut skierować urządzimy sobie wielką degustację ale czy z każdej zdążymy spróbować?
Bartosz_Cybula Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 a kiedy w bramie Mazur się napijem?
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 doczekać się nie mogę kiedy lemalka pokona drogę co to taka bliska mojej ale ona coś się boi siedzi u siebie noga na nogę. kos juz spiewy uskutecznia naleweczką kusi a nasza le malka się lisi
Ewa_Kos Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 jeśli Stasiu się okaże,że le malka pani taka nie chce widzieć twoich kwiatów no i kosa - ptaka Cóż nam starym dwóm kobietom wtedy pozostaje napić się - wziąć prześcieradła i iść straszyć na rozstaje
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 może zamiast chlać i bzić w przerwach wiosną lepiej gzić
zak stanisława Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bzowanie to pod lipą a nie gdziesz pod strzechą ptaszek tylko pukała cicho stukotanie niosło echo o tej porze każdy sąsiad z dala trzyma się od bab baba ostro goni do pracy tchórzliwi są we wsi junacy
Rekomendowane odpowiedzi