pathe Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Bennie: no rzeczywiście masz racje z le mal:) ale przemienił to nawet niezły patent prawda?muszę pomyśleć nad tym...jutro:) Ewo: piękny ten maj w tym roku, leje jak nic u mnie. uśmiecham się pajączkowo do Ciebie:) bo komary jeszcze nie latają;D. i cieszę się, że się widzi wiersz. M. Krzywak: pewnie, że trzeba marudzić. tyle miłych komentarzy jeszcze bym zaczęła myśleć, że umiem pisać;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Uff, pathe, co za dzień... Tym przyjemniej przeczytać na koniec jakiś dobry wiersz:) Chłodne, "rozumowe" podejście w obronie "niedefiniowalnego" - smakowite! Możesz myśleć, że umiesz pisać;))) ps. wybacz, nie mogę się jednak powstrzymać - przecież krawiec nie robi butów! Uszanowanko miłej pani.
Jaro Sław Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 ale to rozum robi buty i to z tajemnic.... a, ze u Krawca...... jego sprawa, co najwyżej taki kierunek, że zamiast czymś ważnym zajmuje się modą...
Sanestis_Hombre Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Znów jestem. Myślę, że wiersz jest bardzo dobry i przemyślany a na ostatni wers, który brzmi dość pesymistycznie (jak dla mnie) odpowiem - wierzę, że jednak są tajemnice. szacuneczek!!
pathe Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie napisane jest, że robi?;p u mnie ostatnio wiele dni jest "uff". dobrze, że sesje nie trwają wiecznie. śle uśmiechy:D
pathe Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pozdrawiam dzięki za ślad
pathe Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też w to wierzę, myślę nawet, że stanowią niekiedy esencję życia. buziole śle:)
Miłka Maj Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Bóg został zdjęty bo był niezdefiniowalny nawet goły krawiec przemielił go na broszkę ozdobną formę przyswajalną widzisz nie ma już tajemnic podobno wszystko da się wytłumaczyć matematycznie, na szczęście nigdy nie byłam z rachunkami za pan brat; czasami lepiej nie mieć rozumu, bo zwariować można; ciekawe spojrzenie na... krawca i nie tylko :) pozdrawiam/V.
pathe Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cześć Miłko:) nasz jest niedoskonały, a ludzie zachowują się jakby zjedli wszystkie;) śle buźki deszczowe:)
Rekomendowane odpowiedzi