Ewa_Kos Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 on - wzór cnót wszelakich wie że za dobro może kupić sobie wolność taką że umierać będzie sam owinięty w koc zgrzebny jak jego świat o nic nie pyta - rozumie nie zmęczyły go wschody i zachody wzloty i upadki - od początku wiedział jedynym pewniakiem jest śmierć
le_mal Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ewciu ,czytam ,czytam i nie wiem czego się uczepić. Jeszcze wrócę:)Pa!
le_mal Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Może tytuł na :''Twardziel",ale to tylko nieśmiała sugestia.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to widzimy tu, że jakiś tam wygodniś, wszysto wie, oraz ma lepiej. Nawet dążenie ku finałowi go nie zraża. Jest biznesmenem, jako taki, kupuje sobie dobra i wolność, jednak, nie bywa pewniakiem. W końcu jest ukojenie, które rozdaje szczodrze. To jest gość!
Ewa_Kos Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Aaaa pomyślę . Dzięki i pozdrówka. :))) EK Moze kiedyś będę mogła powiedzieć o kim to jest.
EWA_SOCHA Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 mi pasuje przewidujący, reszta też - moim zdaniem dopracowana ładny ten wiersz, pewnie jeszcze zajrzę pozdrawiam eva
le_mal Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Teraz to podsyciłaś ciekawość:)))))))))) Jak byłam dzieckiem to pytałam:a na jakę literę zaczyna się?
zak stanisława Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 z niego zrobiłabym ją i pasowałoby do mojego wyobrażenia, świetnie EWO! papa
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ja również na tak. Tytuł też fajny, no udany kawałek po prostu:)
le_mal Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie też:)
Rekomendowane odpowiedzi