Dominika Skurzok Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 gleba widziała ją od za(o)rania dziejów z zaskoczenia po długich namyśleniach przypadkiem się pojawiała myślałam że pojąć ją jest prosto jak bezkresną linię niezmienną ale ona jest krzywa i połamana w milionach miejsc nic o niej nie wiem prócz tego że jest i nigdy nie poznam jej dobrze jest taka jak ja nieprzewidywalna
fr ashka Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bełkot, nielogiczne, nie trzyma się "kupy"- do kapitalnego remontu! powodzenia :) pozdr, fr.ashka ;)
Dominika Skurzok Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bełkot, nielogiczne, nie trzyma się "kupy"- do kapitalnego remontu! powodzenia :) pozdr, fr.ashka ;) No dobra.. gleba i nawias do kosza ;) Ale potem... jak to do czego?! "z zaskoczenia po długich namyśleniach przypadkiem się pojawiała" to jest całość... w różnych sytuacjach odkrywa się miłość... MYŚLAŁAM że pojąć ją jest prosto jak bezkresną linię niezmienną - tak mi się wydawało, ale tak nie jest bo jest krzywa! i połamana... No fakt.. i to niedociągnięcie... Dziękuje za komentarz.. poprawię :)
Olesia Apropos Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 też mi się szczególnie mocno nie podoba, ale wydaje mi się, że fr ashka troszkę przesadziła. "gleba widziała ją" ---> istnieje przecież coś takiego jak uosobienie
Dominika Skurzok Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Dziękuję :) Pytanie tylko brzmi: czy coś z tego da sie jeszcze zrobić, czy po prostu wyrzucić?
fr ashka Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, ale jak dla mnie to nic nie wnosi do treści, może nie rozumiem co chce tym przekazać :) czy wyrzucić? pobaw się, próbuj to napisać inaczej, nie wiem, Twój wiersz :)
Rekomendowane odpowiedzi