Ewa_Kos Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 trzeba urwać cztery garście włożyć wszystko do dzbanuszka zakryć - może być gazeta tak by nie wyjadła muszka trzeba nalać spirytusu różnych przypraw, waniliji przelać wszystko do butelki no i wywieźć do Warmiji
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Jeśli ma być zalewajka, spirytusem zalać jajka no a potem, tam do kata, strzelić w gardło adwokata.
Ewa_Kos Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Z zalewajką w taką drogę????? toż to nawet nie przystoi Czarny Bezio jest jak święty zalewajkę piją swoi Zalewajkę łatwo zrobić a i nazwać można tak w zależności od okazji z Czarnym Beziem nie ma jak on ma oczy tu i tam a o smak zabiega sam...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Lecz jeżeli te bzu kiście mają trafić w pewne grona to po ptakach i po jajach, sprawa dawno przesązona.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 niech Warmijka nalewajkę dobrze schowa doda bajkę ze trzy słowa od serduszka i zaprosi bratnie duszki na bzowate pogaduszki
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 do Warmijki wiorstek kilka gdyby bliżej ta Warmijka
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 z naleweczką bratnie duszki przyjechały w pogaduszki i pod lipą szparko zajęły się pogwarką naleweczka rowiązała węzły nie gordyjskie głowa również zaszumiała - a czyż miała wyjście?
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 co tam gwarki tele mele kiedy szpakra nie ma wiele
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Skoro to nie jest przejęzyczenie, proszę cię podaj jego znaczenie, bo słowa szpakra nie znam, nie znałem, a i w słowniku go nie spotkałem.
Dżygita Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 pan Stefan nie może odkrywać wszystkich tajemnic jakie ma w sobie tylko troszeczkę może pokazywać i to bardzo zaufanej osobie przecież z daleka widać że szyfrem pisana wiadomość tylko dla jednej osoby i dalej nic nie wiadomo
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Jeśli tak to co innego i mi przecież nic to tego choć do końca niepojęta tajemnica to rzecz święta. Precz z łapmi od świętości mówię tak do innych gości, którzy chcieliby ją złamać, a ja dalej będę kłamać.
Rekomendowane odpowiedzi