Wilczy Rozbójnik Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Przysięgają w grze wstępnej Na życie - to tylko petting Czyste kroki czystej baletnicy Tańczy w ich gardłach "Jezioro Łabędzie" Zasypiają, zanim się narodzą Później dorastają całkiem ogłuszeni Z oczu spływają łezki brandy Zza konfesjonału krat A gdy zaczną erotyczny taniec Pościel w kwiatki zaplami się whisky On złamie rączkę, bo jest zbyt kruchy Ona się zabiję, bo żyrandol nisko Nie wiedzieć czemu, ląduje znów w ramiona Ukochanej Czy to ta sama? Nie wie Ściska tylko własną szyjkę od butelki...
Espena_Sway Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 kurcze, ten wiersz coś ma w sobie - serio. ostatnio się zniechęciłam do czytania tego działu - bo same gniociska widziałam, jednak tu jest lepiej. proponuję trochę dopieścić i można startować do P. *** przysięgają w grze wstępnej na życie - tylko petting czyste kroki baletnicy --------> tutaj niepotrzebne powtórzenie, duże litery też lepiej usuń w gardłach Jezioro Łabędzie zasypiają przed narodzeniem później dorastają ogłuszeni zza konfesjonału krat gdy zaczną erotyczny taniec pościel zaplami się whisky on zbyt silny - złamie jej rękę ---tu chyba powinno być, że on jest zbyt silny, albo ona zbyt krucha ona się zabije - żyrandol nisko powtórka z rozrywki i ściskanie własnej szyjki od butelki *** tak widzę ten test, wprowadziłam kilka niezbędnych zmian, pomysł mi się spodobał, więc czekam na Ciebie w P. P.S. masz fajny nik zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi