ann spirit Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 tańczą majowe gromady świateł po nocnej ulicy miasta ja leżę w ciemnej otchłani głucha na widok ślepa na dźwięki ty - a któż raczy to wiedzieć może już śpisz może już myślisz może już nie wiesz co ze sobą zrobić
ann spirit Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 proszę o wyrozumiałość w stosunku do tego wiersza bo specjalistką to ja nie jestem
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 nie wiem zabardzo, o czym jest ten wiersz pozdrawiam eva
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ewo - dwoje ludzi daleko od siebie w przestrzeni miasta, myślą inaczej i mają inny nastrój. Jakoś tak:) Cóż mogę powiedzieć? Jest pomysł na fajny nastrój - te ulice tętniące pierwszymi ciepłymi nocami i dla kontrastu ta dwójka miotająca się w hermetycznych pokojach, przy zamkniętych oknach, a spomiędzy żaluzji/zasłon błyskają światła miasta. Ładnie, niebanalnie to opisać, podkreślić nieco alienację, w miarę możliwości dorzucić coś do refleksji i będzie git. Jak na razie - subiektywnie - zbyt miałkie po prostu. Ale ja również specjalistą nie jestem. Pzdr:)
Rekomendowane odpowiedzi