Tomasz_Biela Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wcześniej nie pomyślałem bo byłbym na liście sam wśród niechętnych przyszli wbrew zajęciom które obrastają czas nieuleczalnym trądem stąd nie mają co robić nie wiedzą teraz jest okazja sporo ateistów i wiernych od cudzych przekonań powietrze oddycha ich wolnością bez jej prawdziwego oblicza szum w morzach trudu nie potrafię czuć się samotny zawsze jest ktoś od dokuczania nigdy stop wydostańcie mnie z waszej zazdrości skoro spoglądamy na siebie tu i teraz nie tam nie gdzie indziej
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 zawsze jest ktoś od dokuczania nigdy stop. Tomku zawarłeś sporo emocji,dręczących wielu ludzi; w sposób niewyrafinowany, aczkolwiek bardzo swoisty i ciekawy, podoba misie, pozdrawiamES
Ewa Rajska Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 wracam tu trzeci raz, czytam i nadal nie wiem, co napisać. Ciebie zawsze tak ciężko rozgryźć. ale wystarczy polubić Twoje, lekkie inaczej wiersze i już:) ciekawie to wsyztsko ujmujesz:) pozdrawiam majówkowo! ER
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że (nadal) się podobam w słowie bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż za twardy orzech ze mnie ;) no ja już tak twardo piszę :] dzięki bywaj
Espena_Sway Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Bielaczku, ja też czytam kolejny raz - dziś zazwyczaj mocne wiersze mi się podobają, więc ten mi spasował. zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi