Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 soookmalinowysokmalinowyyyy rozdziawiała dziobatą twarz nieregularnie krążąc nad przetłuszczonym piachem przeszła całkiem gładko wzdłuż kręgosłupa dłoń pełna mazidła kokosowego zapachu jutro pociąg do domu moja kolej na jazdę masz całkiem brązowy tyłek i białe stopy
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jestem za!!! sok i kokosy same rarytasy:) serdecznie pozdrawiam anka
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jestem za!!! sok i kokosy same rarytasy:) serdecznie pozdrawiam anka
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciekawy tekst Pozdrawiam Tadeusz
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No cóż... A jeżeli chodzi o innego typu pociąg? Ten też nie pojedzie?
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ale czemu odjeżdzasz, skoro ona ma brązowy tyłek ?? PODOBA MI SIĘ. BArdzo świeży i ciekawy. Coś nowego dobrze mi robi ;-) DZiuńka Peace
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sam nie odjadę :)))
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kawałek czegoś oryginalnego, jak dla mnie odskocznia od innych spraw... Pozdrawiam, Kai Fist
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. POdróż do domu z opalonym tyłkiem. No no ;] Dziuńka Peace
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Małe sprostowanie: nie podróż tylko pociąg. Tym niemniej dom może być 50 metrów od miejsca opalania tyłka :)
Rekomendowane odpowiedzi