Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 w słoneczne popołudnie zawisła cisza na koprze, złote szypułki w rozetach kołyszą się w nieba poprzek. cień miętę cicho przytula jakby nie wiedząc o tym, motyle beztroskoskrzydłe w cyniach chowają psoty. w rozleniwionym kącie wygrzewa zmurszałe znamię zrośnięty z czasem i ziemią skupiony nad losem kamień. spomiędzy liści nie może sierpień się całkiem wygmatwać, ani w plecionkach gałęzi połapać zajączków światła. a pająk na lepką nitkę próbuje nanizać nudę, upałem zmęczone lato na sjestę przyszło w ogródek. 27.04.2006. 2
M._Krzywak Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Alicjo - forma wraca, chociaż i tak była zawsze. Ale to jest to ! Tak, oczywiście. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 aż tęsknota bierze za tym rozleniwieniem letnim , ech, ty to potrafisz człowieka .... w te wiosnę zimną pozdrawiam Alicjo! gorąco!
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dziękuję Kochani! Cieszę się, że ujdzie w tłoku. Pozdrawiem wiosennie, tęsknię za latem :)
Beenie M Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ładny ten widok lata - już niedługo. Miło Cię czytać Alu. Jak widzisz, wszyscy tu tęsknią za Twoimi wierszami. serdeczności
Piast Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No... ja też. Pozdrawiam Piast
Adam Trojańczyk Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Podoba mi się zabawa słowami i to jak ich uzywasz. Przyjemnie się czyta i pobudza do refleksji! Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Beenie M - dziękuję i pozdrawiam Cię szczególnie :) Piast - jesteś przesympatyczny :) Adam - witam nowego znajomego :)
Ona_Kot Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 po "cieniu" - nie powinno być przecinka (ale to tylko moje zdanie) i jestem na tak, pozytywne pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Podpisuję się pod wszystkim - i pod brawami, i pod wnioskiem o wyrzucenie przecinka. Świetny wiersz, swoboda w pisaniu i opisywaniu:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Dziękuję bardzo, przecinek wyrzuciłam.
Ewa Rajska Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 pani Stasia ma rację, Ty to potrafisz człowieka...:) jedyna uwaga: coś dużo "w", ale nawet tak nie zgrzyta przy czytaniu na głos, więc nie przejmuj się:) pozdrawiam słonecznie!! ER
Ewa Jaworowska Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Kiedy tak będzie???????????????????????????? Pomarzyc dobra rzecz Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi