Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Gdybym ja pijawką był to bym ssał cię z całych sił.
czarna Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 czy tylko czarna z figlem w głowie i psotą? gdy poproszę possij, przyssiesz się z ochotą? czy dasz nogi za pasek ciemnym borem, lasem będziesz- hen- uciekał może zatem dam ci piwa butelczynę possiesz ją zamiast czarną dziewczynę
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Czarna, to jest super strzał chętnie bym ją ssał i ssał, mówię tu o buteleczce, spokój dajmy więc dzie weczce, lecz gdy skończy się butelka znowu najdzie mnie chęć wielka przyssać się do ciebie właśnie bo współczesne lubię baśnie bo my sami, nasza jaźń to nasz sen, to nasza baśń.
czarna Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 strzeliłam celnie i teraz w nagrodę będę, gdy piwa zbraknie, possana za brodę słońce majowe mam w oczach wzrok zamglony toczę po monitorzew, słuchając baśni o naszych snach, o naszej jaźni...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ja tam wolę ssać brodawkę i podwoić pragnę stawkę bo gdy jedna będzie ssana drugą będzie masowana delikatnie, pieszczotliwie, coraz mocniej i żarliwie by gejzerem nam wytrysły naszych pieszczot dzikie zmysły.
Rekomendowane odpowiedzi